Search
Close this search box.

Jim Cramper kocht Bitcoin terwijl hij ‘mooi van de top af was’ in $17,000s

De CNBC-host zei dat zijn Bitcoin -portfolio “groter en groter en groter” zou kunnen worden.

Drie maanden nadat de koers van crypto ogenschijnlijk was veranderd, beweert de uitgesproken gastheer van Mad Money van CNBC dat hij vrijdag op het juiste ogenblik de Bitcoin-investering heeft gedaan.

In een interview met TheStreet zegt Jim Cramer dat hij vrijdagochtend Bitcoin (BTC) heeft gekocht toen de prijs onder de $ 18.000 zakte. De Mad Money-host voegde eraan toe dat hij de crypto-activa behandelde als elke andere investering in een diverse portefeuille.

Ik zal kopen – zoals ik normaliter doe – Als iets in prijs daalt,’ zei Cramer. ‘Ik zal groter en groter en groter worden erdoor. Ik denk gewoon dat je wilt diversifiëren naar allerlei soorten activaklassen. Ik heb goud. Ik ga diversifiëren naar Bitcoin – geen grote positie voor mij – maar het is zeker beduidend om gediversifieerd te zijn, en Bitcoin is een aanwinst en ik wil een balans van activa hebben. “

Cramer zei dat hij vermoedde dat de prijs van Bitcoin “weer zou dalen” gezien de vluchtige geschiedenis ervan. Hij zag echter persoonlijk de $ 17.000 – de prijs toen hij beweerde meer BTC te kopen – als een “fatsoenlijk niveau”:

“[Bitcoin] is mooi van de top af. Ik koop graag iets dat van de top af is.”

De CNBC-host was ooit een uitgesproken Bitcoin-criticus voorafgaand aan de hausse van 2017, en zei dat de crypto-asset zijn “Momentum zou verliezen”. Maar sinds hij in september te gast was op de podcast van Bitcoin-stier Anthony “Pomp” Pompliano, heeft Cramer gezegd dat hij misschien 1% van zijn portefeuille in Bitcoin zou investeren.

De prijs van Bitcoin is $ 19.192 op het moment van publicatie, na een stijging van 2,6% in de afgelopen 24 uur.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.