Search
Close this search box.

Gaat John McAfee de Ripple (XRP) hard fork vorm geven?

De directie van het bedrijf dat de Ripple blockchain heeft opgericht ligt al maanden in conflict met haar investeerders. Aan beide zijden escaleert het conflict. Zorgt John McAfee voor een Ripple (XRP) hard fork?

We berichtten al eerder over de gespannen situatie bij Ripple (XRP) tussen de directie die de Blockchain heeft opgericht en de investeerders in de cryptomunt.

[affcoups id=”2229″]

Met de meest recente escalaties van weerszijden lijkt er een bizarre plotwending in de maak. Beoogde hoofdrolspeler of – zo u wilt- steracteur? Cryptolegende en antivirus-expert John McAfee. Wij praten je bij.

Conflict Ripple (XRP) directie en investeerders escaleert verder

De directie heeft de cryptomunt ooit in het leven geroepen om betaaltransacties te faciliteren voor gebruikers van haar Blockchain. Hierdoor heeft zij belang bij een lage koers. Inmiddels zijn er echter ook steeds meer investeerders. Zij hebben juist belang bij een hoge koers. Deze tegenstrijdige belangen bij Ripple (XRP) leidden al eerder tot oproer en een oproep tot een hard fork van de Bitcoin. Sindsdien is het conflict tussen directie en investeerders verhard.

De directie bereidt weer een dump voor

Cryptospotters zagen namelijk dat er grote bedragen aan Ripple (XRP) werd verhuisd. Gezien het beperkt aantal Ripple whales lijken er maar weinig partijen tot zo’n transfer in staat.

Bovendien leidde een vergelijkbare transactie vorige week tot een verkoop van Ripple (XRP) over the counter.

Het lijkt er dus sterk op dat de directie van Ripple (XRP) een volgende dump van de munt voorbereidt, waarbij de achterban ongetwijfeld weer van zich zal laten horen.

Gaat John McAfee de Ripple (XRP) hard fork leiden?

Het kwam al eerder ter sprake dat Ripple (XRP) eventueel toe was aan een hard fork. De suggestie werd toen gedaan door een Twitteraar onder de naam ‘CRYPTO BITLORD’. Dit leverde zowel steunbetuigingen als doodsbedreigingen op. Tijdens al het beursgeweld met de sterk dalende live koersen deelde John McAfee een bericht waarin hij aangaf dat hij beschikbaar was als adviseur, mits er vooraf in (crypto)cash betaald zou worden.

[affcoups id=”3782″]

Tot veler verrassing meldde zich… ‘CRYPTO BITLORD’.

Meestal is John McAfee wel in voor een grap of spitsvondig antwoord, maar deze keer bleef reactie uit. Ook CRYPTO BITLORD gaf behalve een retweet van een artikel in buitenlandse media geen ruchtbaarheid aan dit voorstel. Uiteraard speculeert men nu over de kans dat John McAfee inderdaad de handschoen opneemt en deze controversiële hard fork gaat begeleiden.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.