De Ripple (XRP): bull koers voor de toekomst en het conflict escaleert

Het zijn roerige tijden voor de Ripple (XRP). De beleggers komen in opstand tegen het achterliggende bedrijf met de koerswaarde als inzet. Ondertussen blijft de munt al maanden onder haar niveau presteren. Dit leidt tot escalatie van het conflict. Desondanks is de koersverwachting voor de Ripple bullish. Wij zetten de ontwikkelingen op een rij.

In een recente bijdrage legden wij al uit waarom het bedrijf achter de Ripple, Ripple Labs tegenover haar investeerders komt te staan. Sinds dit artikel is er veel gebeurd.

TIP!
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan scherp bij het Nederlandse Bitvavo!
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan scherp bij het Nederlandse Bitvavo! Show Less

Wij zetten op een rij hoe het conflict sinds ons laatste bericht escaleerde en hoe de koersverwachting desondanks bullish is.

Het conflict om de Ripple (XRP) escaleert

Inmiddels is het conflict om de Ripple (XRP) verder geëscaleerd. Na de petitie waarin men het bedrijf achter Ripple opriep een deel van de munt te verbranden werd online het idee voor een hard fork geopperd.

Suggestie voor Ripple (XRP) hard fork

Hoewel men zich inmiddels afvraagt hoe serieus Crypto Bitlord is, nam zijn/haar achterban de zaak wel degelijk serieus. Er werd geld en technische capaciteit aangeboden om zo’n hard fork mogelijk te maken. Ook de tegenstanders reageerden en ‘trakteerden’ Crypto Bitlord op een aantal doodsbedreigingen.

Reactie: oprichters op ramkoers

Ripple CEO Garlinghouse reageerde (in algemene zin) met een Tweet-draad.

Ripple CEO Brad Garlinghouse reageert op geruchten over XRP-dumping.

Hoewel een hard fork technisch mogelijk is wordt getwijfeld aan de haalbaarheid. Immers, een user case (gebruikstoepassing) van de nieuwe munt zonder de achterliggende betaaloplossingen ontbreekt. Bovendien zullen veel bedrijven die de ‘echte’ Ripple (XRP) blijven ondersteunen, samen met de klanten van het bedrijf Ripple geen medewerking verlenen aan de listing van of handel in nieuwe Ripple. Het conflict zal dus nog wel even aanhouden.

Koersverwachting Ripple (XRP) desondanks positief

Ondanks deze misere is de koersverwachting voor de Ripple (XRP) bullish. Dat laat de bekende Twitter-analist Pentoshi op Twitter zien aan de hand van een historische analyse.

NIEUW
Ledger Nano Wallets
Ledger Nano Wallets
Houd je cryptocurrency veilig met deze geavanceerde Premium hardware wallet
Houd je cryptocurrency veilig met deze geavanceerde Premium hardware wallet Show Less

Ook de toegevoegde waarde van de munt bij het oplossen van problemen in het internationaal betalingsverkeer biedt een basis voor bullish koerspatronen. Nu maar hopen dat er geen nieuwe dumps plaats zullen vinden om de bullish verwachtingen te torpederen. Hoe dan ook, het wordt een stevige herfst voor deze cryptomunt.

crypto met veel kans op hoge rendement

Betrouwbaar crypto beleggen ZONDER transactiekosten over de eerste €1000 !

Welkom op CryptoClan!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!