Search
Close this search box.

Cryptolunch 25-2: Bitcoin en cryptomunten incasseren zware correctie.

In het weekend was het sentiment voor de Bitcoin en meeste cryptomunten positief. De koers van de Bitcoin schoot zelfs door het glazen plafond. Later op de zondag kregen de koersen hiervoor de rekening en er volgde een stevige neerwaartse correctie die tot nu toe aanhoudt. In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we de huidige stand van zaken op een rij.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Vorige week en in het weekend was het sentiment positief en stegen de koersen van de Bitcoin en meeste cryptomunten uit de top-10. In het weekend werd zelfs de kritieke koers van $ 4.000,- doorbroken. Doordat de marktkapitalisatie in eerste instantie toenam hield men er rekening mee dat de lang verwachte Bitcoin-rally begonnen was. Helaas bleek het momentum toch onvoldoende en ondervinden de koersen nu een zware correctie, waarbij verliezen met dubbele cijfers eerder regel dan uitzondering lijken. De positieve weekkoersen geven een indruk hoe sterk de stijgingen zijn geweest. In ons cryptolunch crypto-overzicht ziet je de actuele stand van zaken.

Cryptolunch Crypto-overzicht 25 februari:  Bitcoin en cryptomunten krijgen stevige koerscorretie te verwerken. Live koersen vastgelegd om 12.25 uur.
Cryptolunch Crypto-overzicht 25 februari: Bitcoin en cryptomunten krijgen stevige koerscorretie te verwerken. Live koersen vastgelegd om 12.25 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we het negatieve sentiment, gecombineerd met meest positieve weekkoersen. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.35 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.35 uur.

CryptoDailySpecial: Hoe machtig en rijk is Ethereum (ETH) oprichter Vitalik Buterin?

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.