CryptoDaily crypto-overzicht 13-2: koers Bitcoin en koersen cryptomunten wisselend

Vanmiddag zagen we tijdens de cryptolunch dat de koers van de Bitcoin (BTC) en de meeste cryptomunten positief waren bij een dalende marktkapitalisatie. Inmiddels is het beeld iets minder positief en wisselen groene en rode koersen elkaar ongeveer gelijkmatig af. In ons grafische crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken direct.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Na de cryptolunch van vanmiddag is het koersbeeld iets minder positief. De koers van de Bitcoin is licht negatief en bij andere cryptomunten wisselen positieve en negatieve resultaten elkaar af. Ons grafische crypto-overzicht geeft je in één oogopslag de laatste stand van zaken.

CryptoDaily crypto-overzicht 13 februari: koers Bitcoin negatief en koersen cryptomunten wisselend. Live koersen vastgelegd om 18.35.
CryptoDaily crypto-overzicht 13 februari: koers Bitcoin negatief en koersen cryptomunten wisselend. Live koersen vastgelegd om 18.35.

Crypto-overzicht Cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we een wisselend beeld, al lijkt het sentiment positiever. In onderstaand overzicht van de top 25 cryptomunten zie je de ontwikkelingen direct.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Livekoersen vastgelegd om 18.35 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 18.35 uur.

Crypto nieuwsoverzicht

CryptoDaily Special: Cryptohacks: wie doen het? Hoeveel maken zij buit en hoe wassen zij de buit wit?

Heb jij altijd al willen weten hoeveel cryptohackers buitmaken en wat ze met die cryptomunten doen? Ben jij benieuwd hoeveel er eigenlijk zijn en waarom het steeds moeilijker voor hen wordt? Je leest het uiteraard hier, bij CryptoClan.

CryptoDaily automatisch gratis in jouw mailbox?

Wil jij geen CryptoDaily Special meer missen en dagelijks de livekoersen en het laatste cryptonieuws ontvangen? Lees dan elke dag onze CryptoClan Daily, waarvoor je jezelf nu alvast gratis kunt aanmelden.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.