Search
Close this search box.

LINKSWAP bereikt een waarde van $ 20 miljoen, terwijl de YFL-prijsvooruitzichten door nieuwe farmers worden gestimuleerd

LINKSWAP, een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) op Ethereum (ETH), is een week geleden gelanceerd. Op 14 december, een week later, is het de achtste grootste DEX is geworden op basis van totale waarde vergrendeld (TVL). YFL, het governance-token van de DEX, begon zich de afgelopen week ook te herstellen. Het groeiende momentum van LINKSWAP is te danken aan verschillende belangrijke redenen.

De inzet, de langverwachte lancering, de opwaartse trend van Ethereum en het algehele herstel van de markt voor gedecentraliseerde financiën (DEFI).

Van het totale YFL-aanbod, 20% gestoken in Governance Vault

Meer dan 10.000 YFL is ingezet in de Governance Vault, volgens het YFLink-team. YFL heeft een totale voorraad van 52.000, zoals de gegevens van CoinGecko laten zien. Dat betekent dat ongeveer 20% van de totale voorraad in de kluis wordt gestoken. Een walvis die bekend staat als “0X_B1” schonk 1.200 YFL voor beloningen toen LINKSWAP werd gelanceerd. Deze worden momenteel gekweekt door stakers.

Er zijn twee redenen waarom het hoge niveau van betrokkenheid bij de uitzetpools van LINKSWAP optimistisch is. Ten eerste toont het vertrouwen van yield farmers in het vooruitzicht van YFL. Ten tweede zorgt het ervoor dat het aanbod van het token op korte termijn geconcentreerd wordt.

LINKSWAP-lancering op Ethereum was een langverwachte

In november werd de lancering van LINKSWAP verschillende keren uitgesteld. Daarom werd de lancering in december een langverwacht door de gebruikers. Ondanks LINKSWAP nog niet op Defipulse.com moet worden vermeld, maakt zijn TVL van $ 20 miljoen het tot de achtste grootste na CREAM. Omdat de DEX op 5 december werd gelanceerd, was de groei van de TVL aanzienlijk vergeleken met andere DEX’s in een vroeg stadium.

Op 7 december werd Uniswap overtroffen door de gecombineerde liquiditeit voor YFL/ETH en YFL/LINK op LINKSWAP. Op 10 december stond LINKSWAP zijn TVL al op $ 10 miljoen.

Ethereum DEX-concurrentie wordt spannender met Uniswap, SushiSwap, Dodo en LINKSWAP

De concurrentie op de EthDEX-markt begint spannend te worden. Nu wordt de markt gedomineerd door Uniswap die ongeveer $ 233 miljoen aan dagelijks volume verwerkt. En SushiSwap die $ 36 miljoen aan dagelijks volume verwerkt. Net als platforms zoals Dodo, is LINKSWAP een van de nieuw opkomende DEXen. RugLock is het belangrijkste kenmerk van LINKSWAP. Dit voorkomt dat makers van tokencontracten op de DEX doen aan “rug pulling” of exit scamming.

Dodo daarentegen gebruikt een eenzijdige liquiditeitsvoorziening. Op Uniswap moeten gebruikers vanuit beide kanten van een handelspaar storten om deel te nemen aan een liquiditeitsvoorziening. Op Dodo is er maar één nodig, die theoretisch slippen kan minimaliseren. Het komt erop neer dat Uniswap, SushiSwap, LINKSWAP en Dodo allemaal unieke opvallende kenmerken hebben, die ze aantrekkelijk maken voor DeFi-gebruikers.

Voorlopig is het grootste voordeel van Uniswap en SushiSwap echter hun liquiditeit en hun hoge volume. Dit maakt het voor nieuwkomer DEX’s moeilijk om te strijden om marktaandeel. Toch is er een positieve maatstaf die aangeeft dat het algemene gebruik van DEX’s het afgelopen jaar is toegenomen. Dat wijzen de gegevens van Glassnode uit. De TVL op DEX’s is sinds oktober gestegen van $ 20 miljoen naar $ 4 miljard. Dit biedt wel meer ruimte aan, voor concurrentie binnen de DEX-markt op zowel middellange als lange termijn.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.