Cryptolunch 11-2: Bitcoin en meeste cryptomunten positief uit het weekend

Afgelopen vrijdagavond leefden de Bitcoin en top 25 cryptomunten plotseling op. Even snel als de opleving kwam was deze weer verdwenen. Uiteraard had de opleving wel een positief effect op de weekresultaten. Halverwege de eerste handelsdag van de week zien we een rustige markt. In onze cryptolunch zie je de koers van de Bitcoin (BTC) en top 25 cryptomunten direct. Daarnaast bekijken we met onze eerste Airdrop Alert alvast de lopende airdrops van Tron (TRX), Stellar (XLM) en Waves (WAVES). Tot slot kijken we  alvast vooruit naar onze CryptoDaily Special van vanavond, waarin we verder ingaan op de positie van de Bitcoin in het Nederlands recht.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

De opleving van afgelopen vrijdag is nog te zien in de positieve weekoverzichten. Inmiddels is het sentiment op de beurs rustiger met wisselende koersen tot gevolg. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 11 februari: Wisselend beeld koers Bitcoin en koersen cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 11.50 uur.
Cryptolunch 11 februari: Wisselend beeld koers Bitcoin en koersen cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 11.50 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we de week koersen nog een reflectie bieden van de opleving van afgelopen vrijdag en een meer wisselend beeld van de afgelopen 24 uur. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 11.50 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 11.50 uur.

CryptoLunch Special: Airdrop Alert

In ons eerste Airdrop Alert brengen we je op de hoogte van de airdrops van Tron (TRX), Stellar (XLM) en Waves (WAVES). Wil jij weten hoe je gratis cryptomunten kunt verdienen? Dat lees je uiteraard bij CryptoClan, op deze pagina. Overigens is voor de TRON de mining op moment van schrijven (11.55) nog een stuk verwijderd van 6.600.000. De snapshot voor de BitTorrent Token zal dus later dan 12.00 uur plaatsvinden.

CryptoDailySpecial: de Bitcoin in het Nederlands recht (deel 2).

Wil jij alvast het eerste deel over de positie van Bitcoin en cryptomunten in het Nederlands recht lezen? Dat kan hier.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo