Airdrop Alert, BitTorrent Token (BTT), Stellar (XLM) en Waves (WAVES)

In onze eerste Airdrop Alert staan we stil bij drie grote Airdrops. We bespreken kort de gedachten achter de Airdrop en de wijze waarop jij jouw gratis cryptomunten in bezit kunt krijgen. Ook geven we je uitleg over wat airdrops zijn en hoe wij je gratis op de hoogte houden van de belangrijkste gratis cryptomunten.

Airdrop BitTorrent Token (BTT), via Tron (TRX)

Zoals we al eerder berichtten vindt op 11 februari 2019 de eerste BitTorrent Token (BTT) airdrop plaats. Zodra blok 6.600.000 gemined is maakt men een snapshot van alle Tron die kwalificeert. De beschikbare hoeveelheid BTT (10,890,000,000 BTT tokens) wordt vervolgens verdeeld over het aantal deelnemende Tron (TRX). Om jouw Tron te laten deelnemen moet de je munten voor de snapshot bij een deelnemende beurs of in een persoonlijke wallet hebben staan. Let op! De Nederlandse beurzen Litebit.eu en Bitvavo.com doen niet mee aan deze airdrop. Binance is wel een van de deelnemende beurzen. Een overzicht van de beste wallets voor 2019 kun je hier lezen. Ook kun je ons hele artikel over de BitTorrent token (BTT) airdrop nog een keer nalezen.

Waves (WAVES) Vostok airdrop

Waves houdt op 31 maart a.s. de Snapchat voor de Vostok Airdrop. De verdeling van de beschikbare cryptomunten wordt uitgevoerd door het gemiddeld aantal Waves (WAVES) per wallet in de periode 1 februari 2019 -31 maart 2019 vast te stellen. Ook hier zijn reguliere beurzen uitgesloten van deelname, dus verplaatsen naar een Wallet is noodzakelijk als je mee wilt doen.

Stellar (XLM) Airdrop

Er is ook nog steeds de mogelijkheid om je aan te melden voor de Stellar (XLM) Airdrop. Deze airdrop (met waarde van $ 125 miljoen) is wellicht de grootste in de geschiedenis. Om deel te nemen aan de Airdrop hoef je alleen jouw e-mail adres op te geven op deze pagina. Je krijgt dan vanzelf een bericht wanneer je jouw Stellar (XLM) kunt ophalen. Deze kun je vervolgens plaatsen in jouw Wallet of op jouw Blockchain.com account.

Meer weten over Airdrops?

Als je meer wilt weten over Airdrops kun je dit artikel lezen. Hier leggen we de belangrijkste aspecten van een Airdrop uit. Ook leggen we uit hoe onze gratis Airdrop Alert werkt. Dit kun je uiteraard nalezen, maar je kunt je ook direct opgeven.

Let op! Deze dienst staat los van de CryptoDaily. Als je je al opgegeven hebt voor de CryptoDaily vragen we je om je eenmalig apart op te geven voor de airdrop-nieuwsbrief, zodat we je niet onnodig spammen.

Andersom geldt dat als je jezelf nog niet hebt opgegeven voor de CryptoDaily en nog niet voor de Airdrop nieuwsbrief, je jezelf bij beide eenmalig moet aanmelden als je deze wilt ontvangen.

Geef je op voor onze airdrop alert

[cp_modal display=”inline” id=”cp_id_e27da”][/cp_modal]

 

 

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo