Mike Novogratz heeft 50% van zijn nettovermogen in cryptovaluta, moedigt investeerders te gaan tot 5%

Mike Novogratz, de oprichter en CEO van Galaxy Digital, moedigt investeerders aan om een groter percentage van hun portefeuilles aan crypto te besteden. Vandaag zei Novogratz in een interview met Julia Chatterley van CNN zei dat hij zijn toon heeft veranderd op eerder advies. Hij zou eerder beleggers hebben geadviseerd om ongeveer 1% van hun nettowaarde aan Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies toe te wijzen.

In november nog gaf de CEO aan dat mensen vijf jaar lang tot 3% in BTC en HODL moeten investeren. Nu vindt Novogratz dat een nieuwe investeerder 5% in Bitcoin zou kunnen investeren. Hij zei verder dat Bitcoin niet naar nul gaat en dat het zeker een terugval kan hebben naar $ 14.000. Investeerders zouden 30 – 40% kunnen verliezen, maar ze verliezen geen 80 – 90% van hun geld, volgens Novogratz.

Chatterley van CNN liet in een tweet weten wat Novogratz aangaf. Hij zei dat wij zullen zien dat elke financiële instelling deze ruimte wordt binnengedrongen. En dat hij geadviseerd heeft om 5% van jouw nettowaarde in Bitcoin te investeren. Ook zei Novogratz dat wij aan het begin staan van de wederopbouw van de infrastructuur waarop in de toekomst Amerikaanse en wereldwijde zaken zullen worden gedaan.

De basis van deze cijfers die Novogratz aangeeft, hebben te maken met de stabiliteit rondom Bitcoin. Hij voegde eraan toe dat Bitcoin zijn rol als digitaal goud vervulde. Ook met een opslag van waarde. De CEO is er ook van overtuigd dat de volatiliteit van Bitcoin minder zal worden. Het geschat vermogen van Mike Novogratz, de CEO van Galaxy Digital, ligt op $ 700 miljoen.

Toen Chatterley bij Novogratz aandrong om een cijfer op zijn beleggingen te zetten, gaf Novogratz aan dat waarschijnlijk 50% van zijn vermogen belegd is in crypto. Ook pleitte Novogratz om ten minste een deel van iemands nettowaarde in Ether (ETH) te investeren, terwijl hij beweerde dat het token een avontuurlijke uitbarsting had.

Hij dekte zijn weddenschappen af op andere altcoins en zei dat sommige in de toekomst veel waarde zouden hebben. Terwijl hij over andere aangaf dat het niet zou gebeuren. Novogratz staat bekend om zijn prominente Bitcoin-pluggen. Zo voorspelde hij in november dat de prijs van Bitcoin zou gaan naar 20K en dan naar 65K.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.