Omdat de vrouw de man verlaat voor het kopen van meer Bitcoin, is de laatste dip de diepste

Voor sommige stellen blijkt de druk om te proberen Bitcoin (BTC) tegen een hoge prijs te verkopen, te hoog. De vrouw van een man verliet hem, nadat hij weigerde zijn Bitcoin-bezit te verkopen toen de prijs $ 60.000 bereikte, en in plaats daarvan meer BTC kocht tijdens de recente dip. Dit werd onthuld in een Reddit-bericht. Gebruiker u/Parking_Meater zei in een post met de titel, “Mijn vrouw vertrekt om Bitcoin”, dat zijn vrouw haar koffers pakte.

En dat zij bij haar zus ging wonen, nadat ze hem betrapte op het omzetten van meer geld in Bitcoin. De Reddit-gebruiker schreef dat zijn vrouw net is vertrokken om bij haar zussen te gaan logeren. Ze is super boos dat hij Bitcoin niet verkocht voor 60k, dat ze naar de prijs kijkt en hem vaak uitscheldt. Hij blijft haar vertellen dat ze het geld niet nodig hebben en het geld wel hebben.

Ze hebben een goed leven, maar vandaag betrapte ze hem op het kopen van de dip en was zo pissig dat ze hem bijna sloeg. Nu pakte ze koffers en ging naar haar zussen om te blijven, zei u/Parking_Meater.

De scherpzinnigheid van de vrouw van de gebruiker over de handel is onbekend. Echter, haar instinct om te verkopen toen Bitcoin op 13 maart een recordhoogte van $ 61.321 bereikte, zou een verlies van 15% hebben voorkomen. Als je let op het traject van de munt sindsdien.

Maar tegelijkertijd zou de echtgenoot de sprong naar 2,2% hebben verhoogd op het moment van schrijven, wat overeenkomt met de timing van zijn post. Als hij de dip had gekocht toen Bitcoin donderdagochtend (UTC) vroeg, in twee weken een dieptepunt van $ 52.182 bereikte. Hoe dan ook, u/Parking_Meater lijkt echter niet al te bezorgd. Zijn post eindigde met een blik op de toekomst.

Hierin ziet hij zichzelf natuurlijk sportwagens gebruiken als invloed in een bekend verkering ritueel. Hij gaf aan dat zijn vrouw zei dat hij niet met haar moest praten. En dat hij hulp hiermee nodig heeft, omdat hij wil weten waar een goede plek is om meisjes in mijn Lambo op te halen.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.