Search
Close this search box.

Recordhoogte bereikt door aantal Ether wallet adressen met minstens 1 ETH

De krantenkoppen worden natuurlijk gedomineerd door de Bitcoin (BTC) bull run. Maar deze stoere cryptomunt is niet de enige die sterke positieve indicatoren vertoont. Volgens data van Glassnode waarschuwingen, hebben op 19 november het aantal Ether (ETH) wallet adressen met minimaal 1 ETH een nieuwe recordhoogte ooit bereikt.

Nu wordt Ether verhandeld voor een prijs van boven de $500 en blijft een opwaartse trend vertonen die begin van november van start ging. Vermeldenswaard is dat gebruikers meerdere wallet adressen kunnen aanmaken. En het betekent niet dat het cijfer van 1,17 miljoen per se 1: 1 overeenkomt met het aantal gebruikers of entiteiten.

Het bullish sentiment in de markt wordt in bredere zin niet alleen door het hoge aantal ETH-houders weergegeven. Het hoge aantal ETH-houders zouden ook twee andere factoren kunnen weerspiegelen. Allereerst de populariteit van gedecentraliseerde financien en bijbehorende tokens die gebruikmaken van het Ethereum netwerk. De waarde van vele van deze individuele tokens heeft te incasseren gehad vergeleken met eerdere bull runs.

Ondanks dat staat de huidige totale waarde aan Amerikaanse dollar vast in DeFi sterk op $ 14,05 miljard. Additioneel is de huidige lanceerdatum voor Ethereum 2.0 vastgesteld op 1 december. Bovendien heeft Vitalik Buterin de gemeenschap ervan verzekerd dat zij grote verbeteringen mogen verwachten op het gebied van opschalen en netwerkontwikkeling.

De huidige prijs van Ether vertegenwoordigt een hoogste punt in twee en een half jaar, zoals de marktanalisten van Cointelegraph eerder vrijdag meldden. Daardoor bereikt de munt een algehele betere prestatie dan Bitcoin in 2020.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.