Search
Close this search box.

Wallet van Robert 16: geen Bitcoin verlies voor Robert

14 dagen geleden besloot ik even uit de Bitcoin en de meeste Altcoins te stappen. Hoe dit uitpakte en wat de inhoud van mijn wallet nu is vertel ik je in deze post. Ook leg ik je uit wat ik de komende week met mijn wallet van plan ben.

Mijn beleggingen via Bitcoinmeester

In de vorige wallet van Robert zagen we hoe ik door het legen van mijn wallet op Binancecoin (BNB) en Basic Attention Token (BAT) de Bitcoin kon verslaan. Naast deze twee cryptomunten staat mijn saldo op de rekening, zodat ik direct in kan stappen als de Bitcoin of andere cryptomunten daar aanleiding toe geven.

[affcoups id=”2543″]

Welke resultaten behaalde de wallet van Robert sinds vorige week?

Mijn account bij Bitcoinmeester bestond, net als vorige week dus uit een saldo fiat geld, 1 kleine munt, Basic Attention Code (BAT) en de BinanceCoin (BNB). Onderstaand overzicht toont je direct de resultaten van de cryptomunten die ik in bezit heb. Het rendement van de Bitcoin ten opzichte van de Euro was de afgelopen week -13,99%.

De wallet van Robert, vastgelegd op 15 juli 2019
De wallet van Robert op 15 juli 2019 om 20.20 uur.

De conclusie is dat ik ook deze week de Bitcoin wist te verslaan. Bovendien heb ik het grootste deel van mijn verdiensten al eerder veilig gesteld. Toch heb ik de kans gekregen om te zien of ik kon meeprofiteren van de hard fork van de BinanceCoin (BNB). Helaas is dit niet gelukt.

Hoe heeft Robert zijn cryptomunten beoordeeld en heeft hij iets gewijzigd?

Ten aanzien van de Basic Attention Token (BAT) geldt dat het saldo minimaal EUR 9,50 moet zijn om te kunnen wisselen. Die vraag is niet aan de orde.

Voor het overige is het altijd interessant om in te loggen op de site van BitcoinMeester met ruim 160 cryptomunten. Daar heb ik namelijk altijd een ruime keuze en zijn de koersen makkelijk te bekijken. Bovendien kan ik aan de hand van de informatie en grafieken die BitcoinMeester deelt beter inschatten wat verstandig is. Hoewel de technische analyses voor de BinanceCoin (BNB) niet eenduidig zijn heb ik besloten de munt te houden. Eerlijk gezegd eerder bij gebrek aan beter. De technische analyses voor de Altcoins zijn namelijk ook niet eenduidig. Uiteraard heb ik overwogen om ook deze munt te verkopen. Aangezien de munt al langere tijd in mineur is en de technische analyses niet puur negatief zijn besloot ik dit niet te doen en af te wachten of de koers zich herstelt.

Mijn wallet blijft dan ook ongewijzigd en ziet er als volgt uit:

[ninja_tables id=”2558″]

Wat verwacht ik voor de komende week?

Steeds meer analisten verwachten dat de Bitcoin eerst tot onder de $ 9.000,- moet zakken voor we weer substantiële koerswinsten kunnen zien. Deze grens houd ik dan ook aan. Mocht de Bitcoin daar boven blijven wil ik, net als ik eerder aangaf, eerst 48 uur koerswinsten zien, waarbij de koerswinst in de tweede 24 uur hoger ligt dan in de eerste periode voordat ik instap. Zodra het moment daar is publiceer ik mijn wijzigingen direct op Twitter. Daar kunnen jullie ook direct mijn resultaten en beslissingen bespreken. Ik ben benieuwd wie ik tegenkom en wat jullie verwachtingen zijn.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.