Search
Close this search box.

De wallet van Robert is weer actief

Eerder deze week gaf ik al aan dat ik klaar was om toe te slaan. Vanmiddag was het zover. Door een aantal factoren besloot ik in te stappen en de wallet van Robert weer te vullen.

Wat heb ik gekocht en waarom

Ik kocht ten eerste Bitcoin. Hiervoor waren 3 redenen.

[affcoups id=”3782″]

Allereerst het feit dat de FED voor het eerst in 10 jaar de Amerikaanse rente verlaagde. Hier reageerde de markt direct positief op. Daardoor kwam de eerdere voorspelling van John McAfee in zicht. Hij voorspelde afgelopen weekend dat de Bitcoin binnen een week weer zou gaan stijgen. Ook andere analisten wijzen erop dat er een koersstijging tot $ 12.000,- verwacht wordt, voordat er een nieuwe correctie plaats zal vinden. Tot slot vinden er vandaag onderhandelingen tussen China en Amerika plaats. Wanneer deze geen uitzicht bieden op een oplossing voor het handelsconflict is de verwachting dat de Chinezen weer hun toevlucht tot Bitcoin zullen zoeken.

Waarom ik Litecoin (LTC) kocht

Allereerst is Litecoin (LTC) de munt met de meeste correlatie met de Bitcoin. Het ligt dus voor de hand dat ik, wanneer ik Bitcoin koop, ook naar de Litecoin kijk. Zoals ik eerder beschreef is de Litecoin halving op komst. Uit het verleden valt te concluderen dat de echte koersstijging rond en vooral na de halving volgt. Dit leek mij dan ook een goed moment om in te stappen.

[affcoups id=”3782″]

Is dit het moment voor Ripple (XRP) en Ethereum (ETH)?

Zoals vaak eerder beschreven is de markt voor Altcoins dit jaar nog niet zo sterk ontwikkeld als de markt voor de Bitcoin. Daarbij zijn de analyses voor beide munten momenteel bijzonder gunstig. Door hier nu in te stappen anticipeer ik zowel op de gunstige analyse als op de algehele opinie dat de Altcoins wat in te halen hebben.

De reden achter Eos (EOS) is iets opportunistischer

In principe zijn we in het westen qua informatievoorziening iets verder verwijderd van de Aziatische markt. Wel zien we dat de Aziaten regelmatig flinke impulsen in de marktkapitalisatie geven. China heeft een eigen ranking van crypto-projecten. In de update van vanochtend staat Eos (EOS) op nummer 1. Als we dus anticiperen op investeringen lijkt het voor de hand te liggen dat men ook daar voor de meest betrouwbare munt gaat. Om dit te volgen heb ik een klein bedrag in Eos (EOS geïnvesteerd.

Mijn beleggingen in BinanceCoin (BNB) en Basic Attention Token (BAT) heb ik aangehouden. Uiteraard verzorgde ik de wallet van Robert via BitcoinMeester. Mijn wallet ziet er nu als volgt uit:

De wallet van Robert na mijn aankopen van 31 juli.
De wallet van Robert na mijn aankopen van 31 juli.

Wat is Bitcoinmeester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.