Search
Close this search box.

Beste Ethereum Wallet

In dit artikel gaan we de zeven beste etherische portemonnees bekijken [Bijgewerkte lijst].

In deze lijst hebben we te maken met een mix van hardware, desktop-, mobiele en papieren portemonnees. Als u een meer diepgaande uitleg wilt over deze verschillende soorten portemonnees, bekijk dan de gids hier.

Ethereum is een van de meest kritische projecten in de cryptospace. Vitalik Buterin’s geesteskind creëert een gedecentraliseerd internet, waarin ontwikkelaars van over de hele wereld hun dApps kunnen ontwikkelen. Om dit platform van stroom te voorzien voorziet Ethereum zichzelf van brandstof door gebruik te maken van de inheemse Ether (ETH) tokens.

Ether, zoals Bitcoin en alle andere cryptocurrencies, gebruikt private en publieke sleutels voor transacties in plaats van een bankrekening. Het apparaat/software dat deze beide sleutels opslaat en u in staat stelt om Ether te verzenden en te ontvangen, wordt een Ether-portemonnee genoemd.

Twee betrouwbare exchanges zijn Bitvavo en Binance, hier kan er snel en makkelijk bitcoin gekocht worden.

7 van de beste ether portemonnees

#1 Grootboek Nano S

Grootboek Nano S is een veelgebruikte hardware portemonnee ontwikkeld door het Franse bedrijf Ledger. Een hardware portemonnee is een soort van cryptocurrency portemonnee waar u uw prive-sleutels kunt opslaan in een beveiligde fysieke apparaat. De kern van de innovatie van Ledger ligt in een apart besturingssysteem genaamd BOLOS, dat ze integreren tot een beveiligde chip voor hun portemonnee.

De cryptocurrency winkels in de portemonnee worden offline opgeslagen, zodat ze niet kunnen worden gehackt. Als je niet zo goed op de hoogte bent van de codering en technische details, is de hardware portemonnee een geweldige manier om het merendeel van je cryptografieën op te slaan.

Qua hardware is de Ledger Wallet Nano een compact USB-apparaat op basis van een smartcard. Het is ongeveer zo groot als een kleine flash drive, met een afmeting van 39 x 13 x 4mm (1.53 x 0.51 x 0.16in) en een gewicht van slechts 5.9g.

Grootboek Nano S-pakket

Grootboek Nano S wordt geleverd in een nette kleine verpakking die het volgende bevat:

 • Grootboek Nano S
 • 1 micro-USB-kabel
 • Koord voor het dragen van het apparaat rond de nek
 • Een sleutelhanger en een sleutelhanger
 • Recovery sheet voor het opschrijven van het seed keyword.
 • Activeren van grootboek Nano S


Om de Nano S te activeren, moet u deze via de USB-kabel op de computer aansluiten. Wanneer u de optie kiest om een nieuwe portemonnee aan te maken, moet u de PIN-code bevestigen. U moet de PIN-code onthouden omdat u deze elke keer dat u uw Nano S aansluit moet onthouden.

Als u de verpakking had geopend, vond u een papiertje dat er zo uitzag:

Beste Hardware Portemonnee: Grootboek Nano S Wachtwoordblad
Deze 24 woorden zullen uw persoonlijke sleutel zijn. U zult uw woorden moeten opschrijven in dezelfde volgorde als waarin ze aan u zijn gegeven. In het geval dat u ooit uw speld vergeet, om uw portemonnee terug te krijgen, zullen ze u vragen stellen zoals:

“Vul het 17e woord in je herstelformulier in.”

Grootboek Nano S Ondersteunde Munten


Volgens de website van het grootboek ondersteunt de Nano S van nature 1184 munten. Deze omvatten de meeste van de belangrijkste munten zoals:

Grootboek Nano S Voor- en nadelen

Voordelen

 • De opzet is vrij eenvoudig en ongecompliceerd.
 • Grootboek Nano S is in staat om apps van derden te draaien en momenteel zijn er, volgens de site, 18 installeerbare apps.
 • Grootboek Nano S ondersteunt een grote verscheidenheid aan munten.
 • Integreert met een groot aantal software portemonnees.
 • Het is een zeer betaalbare hardware portemonnee ($59), wat een zeer hoogwaardig voorstel oplevert.
 • Het hele herstelproces kan alleen worden gedaan vanaf het apparaat, zonder dat het zelfs maar op een computer hoeft te worden aangesloten.
 • Eigenschappen Grootboeken veilige chiptechnologie.
 • Vrij onopvallend, omdat het lijkt op een eenvoudige pen-aandrijving. Plus, het is vrij licht, dus kan gemakkelijk worden rondgedragen.

Nadelen

 • Geen open-source hardware.
 • Het herstelblad kan worden gestolen of gerepliceerd als er niet genoeg zorg aan wordt besteed.

#2 Trezor One

Beste Hardware Portemonnees: Trezor
Trezor was de eerste legitieme en veilige Bitcoin-hardware portemonnee. De portemonnee werd gebouwd door SatoshiLabs en was echt baanbrekend, in elke zin van het woord. Hij ziet er niet zo onopvallend uit als Ledger, omdat hij eruitziet als een kleine rekenmachine met een OLED-scherm. Je kunt de Trezor-portemonnee gebruiken met Android-toestellen en met apps zoals Trezor Wallet, Mycelium en Multibit HD. Trezor bouwt een geïsoleerde omgeving voor het offline ondertekenen van transacties. Trezor minimaliseert het risico van private key discovery, zelfs als de PC is geïnfecteerd door malware.

Elke Trezor-portemonnee heeft een pincode die nooit uw portemonnee verlaat. Deze eenvoudige functie zorgt ervoor dat zelfs als de computer die de portemonnee gebruikt wordt gecompromitteerd, uw PIN-code niet gestolen wordt. Het PIN-systeem in Trezor heeft ook een ingebouwd systeem dat elke brute-force-poging voorkomt. Na elke verkeerde gok wordt de wachttijd tussen de gokjes verhoogd met een kracht van twee. Het maken van 30 gissingen kost evenveel 17 jaar.

De hele portemonnee wordt ondersteund door de 24 woorden die bij de installatie worden gegenereerd. De originele 24 woorden worden gegenereerd met behulp van RNG (Random Number Generator) van het apparaat en de computer. Het zaad wordt offline gegenereerd en weergegeven op het scherm van de portemonnee, wat ervoor zorgt dat het zaad nooit op een apparaat met internetverbinding staat. Als u ooit uw Trezor-portemonnee verliest, dan kunt u deze eenvoudigweg terugkrijgen met het 24-woord-zaad en de passphrase.

Werken met Trezor


Dus, na het aansluiten op de door u gekozen interface, zult u dit merken in uw laptop:

U moet de pincode invoeren die elke keer willekeurig door uw portemonnee wordt gegenereerd en op deze manier op het scherm van uw portemonnee wordt weergegeven:
Het nummer zal willekeurig worden gegenereerd voor elke afzonderlijke transactie. Dit geeft een extra laag van veiligheid aan uw cryptokaart. In het geval dat u een of andere keylogger in uw computer heeft die uw activiteiten voor kwaadaardige doeleinden opneemt, zullen ze geen toegang tot uw portemonnee kunnen krijgen omdat de pin steeds zal veranderen.

Nadat u uw pincode hebt ingevoerd, zult u uw passphrase moeten invoeren die u en alleen u bekend is. Als u klaar bent, krijgt u volledige toegang tot uw portemonnee en kunt u geld sturen/ontvangen wanneer u maar wilt. Als u iemand geld stuurt, zal uw Trezor om uw bevestiging vragen door dit bericht op het scherm te tonen:
U kunt de transactie annuleren of weigeren.

Door Trezor ondersteunde munten


Volgens de website van Trezor ondersteunen ze 1064 munten. Deze omvatten het volgende:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Rimpeling (alleen model T)
 • Bitcoin-cash
 • Litecoin
 • Tether
 • Stellaire
 • Dash
 • Etherische Klassieker

Voor- en nadelen van Trezor


Pros:

 • Uiterst eenvoudig in gebruik.
 • Zeer gestroomlijnd ontwerp.
 • Kan op alle apparaten worden gebruikt, mits de platforms compatibel zijn (Windows, Mac OS X of Linux).
 • Nooit uw prive-sleutel blootleggen.
 • Willekeurig gegenereerde pincode houdt het apparaat veilig en beveiligd.
 • Kosten $75.
 • Trezor One ondersteunt geen Ripple (XRP), Cardano (ADA), Monero (XMR) en Tezos (XTZ).
 • Niet zo onopvallend als Ledger Nano.

#3 Guarda Wallet

Guarda portemonnee bestaat al bijna drie jaar – de opslag van cryptocurrency die begon als open-source single-currency portemonnee in de tijd van de marktbehoeften is nu veranderd in een bloeiend ecosysteem van producten en crypto managementdiensten. Vele nieuwigheden zijn geïmplementeerd in deze tijden van productiviteit, maar het hoofdidee is als altijd schoon gehouden – het team streeft ernaar een handige, volledig gedecentraliseerde en veelzijdige crypto portemonnee te maken die geschikt is voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.

Op dit moment ondersteunt de portemonnee meer dan 45 grote blockchains (samen met hun penningen), inclusief de portemonnees die meestal niet te vinden zijn in multi-asset-portemonnees – het beste voorbeeld is Monero XMR dat wordt ondersteund op de webversie. Hoewel het soms een uitdaging is om de taken te vervullen die de markt zelf en de crypto-community hebben, doet Guarda zijn best om zowel gebruiksvriendelijk te blijven als om de beste oplossingen te implementeren om de portemonnee te laten opvallen.

Mogelijk is het meest opvallende onderdeel van Guarda, naast het ondersteunen van de meeste assets uit de huidige portemonnee, de ingebouwde functies. De portemonnees die op Web, Desktop, Mobiel (iOS en Android) en Chrome Extension worden gepresenteerd hebben allemaal een manier om gemakkelijk cryptocurrency te wisselen, aan boord te kopen, valutaspecifieke functies te gebruiken (staking, delegatie, Bandbreedtepunten voor TRON, Afgeschermde transacties voor Zcash, airdrops en meer), Multisignature portemonnees aan te maken en gedetailleerde transactie-instellingen te beheren in het tabblad Geavanceerd. Web- en Desktop versies zijn ook geschikt voor het aansluiten van een grootboek hardware portemonnee en het gebruik van Guarda’s interface voor het beheer van de activa die in gekoelde opslag worden bewaard.

Voordelen

 • Groot aantal ondersteunde cryptocurrencies. Bijna iedereen vindt de door hen gekozen cryptocurrencies ondersteund door Guarda Wallet.
 • Breed scala aan functies. In-wallet aankopen en swaps, een muntgenerator, de Chrome extensie en staking ondersteuning voor sommige munten maken Guarda veel nuttiger dan de gemiddelde portemonnee.
 • Gratis. Guarda is gratis te gebruiken.
 • Telefoon, bureaublad en web portemonnee. Guarda Portemonnee is beschikbaar voor alle apparaten.
 • Verchroomde extensie. U heeft toegang tot de wereld van de dappere portemonnee vanuit uw Guarda portemonnee.
 • Klantenservice. In tegenstelling tot veel andere portemonnees, heeft Guarda naast een behulpzame community ook daadwerkelijke klantenondersteuning.
 • Niet-bewaarder. Alleen u heeft uw eigen privé-sleutels.

Nadelen

 • Aankoop- en omwisselingskosten voor in de portemonnee. Het zal meestal kosteneffectiever zijn, maar minder handig, om cryptocurrency uitwisselingen te gebruiken in plaats van het kopen en ruilen rechtstreeks uit uw portemonnee.
 • Gedeeltelijk gesloten bron: Een zekere mate van vertrouwen kan nog steeds nodig zijn bij het gebruik van Guarda Wallet.

Twee betrouwbare exchanges zijn Bitvavo en Binance, hier kan er snel en makkelijk cryptocurrencies gekocht worden.

#4 Metamasker

Metamask geeft hun gebruikers een software waarmee ze niet alleen Ether en andere ERC-20 assets kunnen bedienen, maar ook interactie kunnen hebben met Ethereum Dapps. Het beste is dat ze dat in hun browser kunnen doen. Metamask kan eenvoudig worden geïnstalleerd als een Google Chrome extensie of Firefox add-on. De installatie is relatief eenvoudig te doen.

Als je de app hebt geïnstalleerd, heb je een Ethereum-portemonnee ingebouwd in je browser, waarin ook alle ERC-20 tokens kunnen worden opgeslagen. Voor ontwikkelaars kan Metamask communiceren met verschillende Ethereum testnetwerken, zodat het een handig hulpmiddel kan zijn.

Metamask en Abstractie


Een van de belangrijkste factoren in de toekomstige mainstream adoptie van decentrale toepassingen is abstractie. Wat is abstractie dan? Laten we een voorbeeld nemen.

Wanneer u een auto wilt gebruiken, draait u gewoon de sleutel in het contact en start u de motor goed op? U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe de brandstof wordt ontstoken en hoe de motor wordt gestart. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over hoe de motor reageert op de rest van de onderdelen van de auto om hem te laten draaien. Het enige waar je je zorgen over hoeft te maken is dat als je eenmaal de sleutel draait, de auto “aan” gaat.

Als het gaat om Ethereum en decentrale toepassingen, moet het gebruik ervan net zo eenvoudig zijn als het draaien van de sleutel. Als ze gecompliceerd zijn om te gebruiken, dan zal het reguliere publiek ze gewoon mijden. Het metamasker speelt hierbij een belangrijke rol door het bieden van abstractie en het verlagen van de barrière naar binnen op de volgende manieren:

 • Iedereen die de Metamask-extensie heeft, kan rechtstreeks vanuit zijn browser toegang krijgen tot Ethereum dApps. Hierdoor worden ze automatisch geopend voor veel meer gebruikers.
 • Met behulp van Metamask hoeft u niet het volledige Ethereum-knooppunt te downloaden om het te bedienen. Dit maakt het een stuk gebruiksvriendelijker.
 • Metamask biedt gebruikers een beveiligde identiteitskluis, waarmee iedereen de identiteit van verschillende websites kan beheren. Deze identiteiten kunnen eenvoudig worden gebruikt om blokkadetransacties te ondertekenen. Dit alles gebeurt via een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.
 • Het heeft een intuïtieve UI die het mogelijk maakt om eenvoudig te schakelen tussen een testnetwerk en het hoofd-Ethereum netwerk.
 • De privé-sleutels van de gebruiker zijn gecodeerd met een wachtwoord en worden opgeslagen op hun machine, die ze op elk moment kunnen exporteren.


Het opzetten van Metamask


Het opzetten van Metamask is vrij eenvoudig. Laten we de stappen doorlopen. Eerst moet je hierheen gaan en de chromen uitbreiding toevoegen.


Na het bevestigen van Metamask aan uw browser, moet u uw portemonnee maken om uw cryptocurrencies vast te houden. Klik hiervoor op het Metamask-logo in de rechterbovenhoek van de Chrome-browser. Daarna moet u een aantal algemene voorwaarden lezen en accepteren.


Daarna moet u een wachtwoord invoeren en uw portemonnee aanmaken door op “Create” te klikken. Nu zult u een set van 12 “zaadwoorden” voor uw kluis observeren. Deze woorden hebt u nodig om toegang te krijgen tot uw kluis. U klikt nu op “Seed Words opslaan als bestand” en kopieert het bestand “MetaMask Seed Words” dat naar een veilige plaats wordt gedownload.

U hebt nu uw Metamask-portemonnee ingesteld.
Terwijl u standaard in het Ethereum mainnet zit, kunt u, als u wilt experimenteren met Metamask, overschakelen op een van de testnetnetwerken. U kunt dit doen door te klikken op “Main Network” in de linkerhoek van het portemonnee pop-up scherm, en een van de testnetten zoals Ropsten Test Network of Kovan Test Network te selecteren.

7 van de beste etherische portemonnees – Blockgeeks
Door een van de testnetten te kiezen, kunt u “test-Ether” uit een kraan kopen en opsturen en uw experimenten met de Ethereum-blokketen starten.

Metamaster voor en nadelen

Pros:

 • Het is uiterst gebruiksvriendelijk.
 • Zeer nuttig voor ontwikkelaars die proberen om Web 3 te gebruiken om te bouwen op Ethereum.
 • Het is niet nodig om een volledig knooppunt te downloaden.
 • Het is eenvoudig om meerdere portemonnees te beheren en te schakelen tussen hoofd- en testnetwerken.

Nadelen:

 • Vereist dat de gebruiker enigszins bekend is met het Ethereum netwerk.
 • Niet zo veilig als hardware en papieren portemonnees voor de lange termijn.
 • Het kan soms een beetje traag en traag zijn.

#5 Exodus

7 van de beste etherische portemonnees – Blockgeeks
Exodus is een relatief nieuwe bureauportemonnee en naast de geavanceerde functies onderscheidt deze zich van andere portemonnees door een zeer eenvoudig te gebruiken en uiterst intuïtief. Elke beginner kan een transactie voltooien of op een gemakkelijk te begrijpen stap-voor-stap manier werken. Het ondersteunt Windows, Mac OS en Linux-platforms. Exodus heeft nu een mobiele app voor Android en iOS. Het heeft niet alle munten die er in de bureauportemonnee zitten.

Exodus portemonnee heeft een ingebouwde vormverwisseling die gebruikers in staat stelt om te handelen tussen bitcoin en altcoins in de portemonnee zelf. De bureauportemonnee toont duidelijk de munten die je in de handel gaat krijgen in zowel crypto- en fiatwaarden als de huidige spreiding van de transactie. Bovendien hebben ze niet alleen Shapeshift, maar ook meerdere uitwisselingspartners (niet alleen ShapeShift), wat betekent dat ze nu meer uitwisselbare activa kunnen aanbieden, en de mogelijkheid om bij verschillende partners in te kopen heeft het uitwisselen in Exodus sneller en veel betrouwbaarder gemaakt.

Hoewel het in eerste instantie ongeveer 40 cryptocurrencies ondersteunde, is het aantal nu gestegen tot bijna 100, waaronder de meeste grote zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum Classic, FunFair, Gnosis, Golem, OmiseGo, Qtum, enz.

Exodus-Interface


De ingebouwde omwisseling maakt het mogelijk om bepaalde munten om te zetten in andere met behulp van een vaste wisselkoers:


De munten die je kunt gebruiken om de andere te verkrijgen zijn:

 • Ethereum
 • Bitcoin
 • Bitcoin-cash
 • Bitcoin SV
 • Verspillingsmunt
 • Dash
 • EOS
 • Litecoin.
 • Neo
 • Tron
 • TrueUSD
 • USDC Munt
 • Stellaire
 • Ripple.
 • Het Exodus Dashboard laat je wat basisinformatie zien.


Je zult zien:

 • De totale waardering van de participaties in US Dollar.
 • De 24-uurswijziging in de waarde van de participaties.
 • Het hoogste saldo.
 • De leeftijd van de portefeuille, zoals in hoe lang u deze portemonnee heeft.
 • Het best presterende vermogen in de laatste 24 uur.
 • Het slechtst presterende vermogen in de laatste 24 uur.
 • Als u op het tabblad Portemonnee klikt, ziet u het volgende:
 • De portemonnee laat zien hoeveel van de beschikbare activa u in uw portefeuille heeft.
 • Er is ook een “Verzenden” en “Ontvangen” knop om u te helpen met cryptocurrencies.

Exodus beveiliging en andere functies


Omdat het een desktop-portemonnee is, versleutelt Exodus al uw gegevens en slaat deze op in de harde schijf van uw computer, d.w.z. lokaal, zodat u altijd de volledige controle hebt over uw sleutels en gegevens. De portemonnee biedt een zeer eenvoudige gids wanneer u een back-up wilt maken en slaat uw sleutels niet op de server op tijdens de back-up.

Wanneer u de portemonnee moet herstellen, mailt men u een beveiligde link die beveiligd is met een 12-woordige passphrase en een Exodus-sleutel om uw portemonnee opnieuw te activeren. Deze passphrase is erg belangrijk omdat u de enige manier bent om uw portemonnee terug te krijgen voor het geval u uw wachtwoord bent vergeten. Maar als u uw passphrase verliest, dan is er geen andere manier om toegang te krijgen tot uw account.

Merk hier op dat, hoewel ze de beveiliging zeer serieus nemen, het team nog steeds de twee-factor-authenticatie functie moet aanbieden.

Exodus vereist geen persoonlijke e-mail en slaat het daarom niet op – een geweldige functie. U kunt ervoor kiezen om een willekeurig e-mailadres te gebruiken of helemaal geen. Het heeft maar één keer een e-mail id nodig voor het versturen van de back-up link. Privacy is cruciaal voor het Exodus team en daarom slaan ze geen persoonlijke gegevens van klanten op, zelfs niet het e-mailadres.

Exodus gebruikers hebben ook de mogelijkheid om geld te sturen naar en te ontvangen van slimme contracten. Ter informatie: de portemonnee berekent elke keer dat uw betaling wordt verwerkt een transactiebedrag, maar dit gaat volledig naar de blockchain netwerken en niet naar het Exodus team. De portemonnee geeft altijd de voorkeur aan snelheid en betrouwbaarheid boven lagere kosten, en dus wordt de vergoeding aangepast aan de vraag in het blokketennetwerk. De portemonnee biedt niet de mogelijkheid om deze vergoeding handmatig aan te passen. Zoals voor sommige van de functies, de real-time taartdiagram portefeuille Exodus portemonnee biedt is geweldig voor het berekenen en organiseren van uw besparing.

Exodus staat bekend om zijn uitstekende ondersteuningsteam, dat hoog gewaardeerd is door de gebruikers. De site heeft meer dan 100 artikelen over verschillende onderwerpen, waarin de functies, de kostenstructuur en het oplossen van problemen met 17 andere algemene onderwerpen in detail worden uitgelegd. De site biedt ook een uitgebreide lijst met FAQ’s met video’s voor het geval je meer gedetailleerde hulp nodig hebt.

Voor- en nadelen van Exodus

Pro’s:

 • De portemonnee heeft een geweldig ontwerp
 • De bureauportemonnee is 100% gratis te gebruiken
 • Goede privacy en veiligheid
 • Het is ontworpen met het oog op beginners en is daarom gemakkelijk te gebruiken.
 • Intuïtieve interface met een krachtig hulpmiddel voor het maken van grafieken tot uw beschikking
 • Het ondersteunt meerdere cryptocurrencies
 • Het heeft ingebouwde handels- en portfoliofuncties
 • Biedt automatische aanpassing van de kosten
 • Biedt grote hulp en snelle ondersteuning

Nadelen:

 • Exodus biedt geen enkele webinterface.
 • Het heeft beperkte veiligheidskenmerken
 • Er is ook geen tweefactorige authenticatie in het aanbod
 • Niet 100% open source

#6 Rand

7 van de beste etherische portemonnees – Blockgeeks
Edge is een mobiele portemonnee die gebruik maakt van client-side encryptie om alle privégegevens van de gebruiker op hun apparaat te versleutelen. Dit betekent dat alleen de gebruiker de volledige controle heeft over zijn digitale activa. Edge begon in de winter van 2014 als Airbitz, een Bitcoin-portemonnee. Sinds het bedrijf “Edge Security” heeft uitgevonden, hebben ze de naam al snel veranderd in Edge.

De portemonnee ondersteunt Bitcoin, Ether, Litecoin, Bitcoin Cash, Dash, Augur REP en Wings tokens. Let wel, het is de enige mobiele portemonnee die gebruikers in staat stelt om ERC-20 tokens toe te voegen die Edge van nature niet ondersteunt. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het ontvangen van geld in je portemonnee, hoewel je wel gaskosten moet betalen tijdens het versturen van geld.

Opzetten van de Edge-portemonnee

 • U kunt de portemonnee installeren vanuit de Play Store en iOS store.
 • Wanneer u de app opent, moet u een gebruikersnaam kiezen.
 • Vervolgens moet je een wachtwoord kiezen dat minstens 10 tekens lang is en minstens één cijfer, één kleine letter en één hoofdletter bevat.
 • Om een extra beschermingslaag toe te voegen, moet u een 4-cijferige pincode instellen.
 • Tot slot moet u uw account bevestigen door akkoord te gaan met de voorwaarden van Edge.


Voor- en nadelen van de Edge

Pro’s:

 • De interface is zeer gebruiksvriendelijk en is vrij intuïtief.
 • Heeft een sterke beveiliging.
 • Ondersteunt een breed scala aan cryptocurrencies.
 • Heeft een ingebouwde uitwisseling.
 • Stelt gebruikers in staat om crypto te kopen via creditcard.
 • De code is open-source.

Nadelen:

 • Heeft geen webinterface.

#7 Mijn Ether Portemonnee

Mijn Ether Portemonnee is een populaire etherpapieren portemonnee. Papieren portemonnees zijn een offline koude opslagmethode voor het opslaan van cryptocurrency. Het omvat het afdrukken van uw openbare en privé-sleutels op een stuk papier dat u vervolgens opslaat en op een veilige plaats bewaart. De sleutels worden geprint in de vorm van QR-codes die u in de toekomst kunt scannen voor al uw transacties. De reden waarom het zo veilig is, is dat het u, de gebruiker, volledige controle geeft. U hoeft zich geen zorgen te maken over het welzijn van een stuk hardware, noch hoeft u zich zorgen te maken over hackers of welk stuk malware dan ook. U hoeft alleen maar te zorgen voor een stukje papier.

Mijn Ether Portemonnee ondersteunt Ethereum (ETH) en ERC20 tokens.

Hoe maak je je eigen papieren portemonnee?

 • Ga eerst naar MyEtherWallet.com.
 • Klik vervolgens op het tabblad Help.
 • Scroll naar beneden en klik op optie 5:
 • Open nu de hier gemarkeerde link:
 • Download daarna dit zip-bestand naar uw computer:
 • Open nu het zip-bestand in uw computer en klik op het bestand index.html. Voordat u dat doet, schakel uw internet uit zodat u offline bent.
 • Maak nu een nieuw wachtwoord aan en genereer uw portemonnee, zorg ervoor dat u een sterk wachtwoord invoert:
 • Nu moet u uw keystore bestand downloaden dat in principe uw portemonneebestand is. Zorg ervoor dat u een back-up van dit bestand bijhoudt. Nadat u klaar bent met die klik op “Ik begrijp het”. Ga verder.”
 • En daar ga je, je portemonnee is gegenereerd. Wat je hier ziet is je prive-sleutel. Deel dit met niemand.
 • U dient nu uw portemonnee af te drukken door op de knop “Afdrukken” te klikken. Dit is wat u krijgt. Merk op dat u hier zowel uw privé als publieke sleutels kunt zien:

En daar ga je dan. Zo maakt u een papieren etherische portemonnee.

Mijn Ether Portemonnee Voor- en nadelen

Pro’s:

 • Vrij te gebruiken.
 • De software is open source.
 • Het is eenvoudig te gebruiken en te begrijpen.
 • Heeft ondersteuning voor offline cold storage transacties.


Nadelen:

 • Er zijn enkele gevallen van phishing-aanvallen geweest.
 • Aangezien dit een papieren portemonnee is, zal het geld niet snel liquide zijn.


Beste etherische portemonnee 2019: Conclusie


Laten we samenvatten wat we tot nu toe hebben geleerd:

 • De beste hardware portemonnee met de meeste veelzijdigheid: Grootboek Nano S.
 • Beste Grootboek Nano alternatief: Trezor One.
 • Beste Ethereum mobiele portemonnee: Rand
 • Beste etherische browser portemonnee: MetaMask
 • Portemonnee gemaakt door originele Ethereum-ontwikkelaars: Mist
 • Beste Ethereum bureauportemonnee met asset veelzijdigheid en gebruiksgemak: Exodus.
 • Beste etherische papier portemonnee maker: MyEtherWallet
 • Laten we eens goed kijken naar de verschillen tussen deze portemonnees: 7 van de beste etherische portemonnees – Blockgeeks

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.