TRON (TRX) huidige prijs is €0.0138.

TRON (TRX) heeft op dit moment een prijs van €0.0138 met een marketcap van €911.76 M. De prijs ging in de laatste 24 uur met 0.49% omhoog.

 • tron
  TRON (TRX)
 • Live prijs
  €0.0138
 • 24 uur%
  0.49%
 • Marktkapitalisatie
  €911.76 M
 • Volume
  €635.60 M
 • Beschikbaar aanbod
  66.14 B TRX
 • Rang
  12

Zelf beleggen in deze cryptomunt?

Als je zelf wilt beleggen in deze cryptomunt zul je deze via een cryptobeurs of crypto-exchange moeten kopen. Wellicht via:

Wil je eerst meer weten over het (ver)kopen van cryptomunten? Dan kun je daar op deze pagina alles over lezen.

Meer data over deze coin?

Verdiep je jezelf liever eerst in de verdere data? Dan kunnen we je met onderstaande gegevens op weg helpen. We bieden de prijsgrafiek en de historische koersen van deze cryptomunt.

Prijsgrafiek van deze cryptomunt

Als je een goede analyse wilt maken kun je niet zonder bepaalde statistische gegevens. Daarom bieden we je eerst een prijsgrafiek van deze cryptomunt.

- Advertentie -

Diagram laden ...

Historische koersen van deze cryptomunt

Natuurlijk zijn de historische koersen ook belangrijk om jouw analyses op te baseren. Hieronder zie je een overzicht van de historische koersen.

Datum Prijs Volume Marktkapitalisatie

Meer weten over beleggen in cryptomunten?

Als je meer wilt weten over het beleggen in cryptomunten helpen we je uiteraard graag op weg. In onze cryptoclass zie je uitleg over de diverse mogelijkheden om rationeler en gecalculeerder te beleggen.

Zo bespreken we hoe je een fundamentele analyse uit kunt voeren. Ook laten we zien wat er komt kijken bij een technische analyse. De technische analyse passen we ook toe op een aantal praktijkvoorbeelden.

Naast deze analyses zie je allerlei andere handige informatie. Bijvoorbeeld uitleg van veel gebruikte termen, hoe je in crypto kunt handelen bij dalende koersen en nog veel meer leuke en leerzame onderwerpen.

TIP
Prijsbewust crypto handelen
Prijsbewust crypto handelen
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester.
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester. Show Less

Een bezoekje aan onze cryptoclass is altijd aan te raden.