De koers van de Bitcoin kent geen maat sinds deze zaterdag door de $ 10.000,- dook. Inmiddels zijn de 11, 12 en 13 gepasseerd alsof het niets is. Deze rally doet steeds meer aan de recordrally van 2017 denken en daarom wordt het tijd voor een CryptoClan-kado.

TIP!
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Cryptobeurs: Bitvavo [NL]
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan bij het Nederlandse Bitvavo!
Zelf veilig beleggen in crypto? Dat kan bij het Nederlandse Bitvavo! Show Less

Bitcoin koers blijft stijgen

Nadat we zaterdag de psychologisch belangrijke $ 10.000,- achter ons lieten stijgt de koers van de Bitcoin steeds verder door. Nadat vanmorgen vroeg de $ 12.000,- sneuvelde ging vandaag de $ 13.000,- erachteraan. Inmiddels is de koers van de Bitcoin comfortabel boven de $ 13.000,- en lijken de bulls hun run naar het record nog niet moe.

Tijd voor het Bitcoin kado

Steeds meer mensen zeggen dat deze rally op de rally van 2017 gaat lijken. Eerlijk is eerlijk, we kunnen het ons steeds beter voorstellen. In onderstaand overzicht zie je het verloop van de koers van de Bitcoin vanaf het moment dat deze op 1 december 2017 boven $ 10.000,- tot het record, dat op 19 december gevestigd werd.

Koerverloop-Bitcoin-Rally-2017
Koerverloop-Bitcoin-Rally-2017
- Advertentie -

Ons cadeau: jouw eigen adventskalender

Omdat de koers in 2017 richting de kerst naar een record ging hebben we voor dit jaar, ondanks dat het wat vroeg is voor jou een cadeau, jouw eigen adventskalender. We hebben dezelfde data voor 2019 over dezelfde tijdsperiode op een rij gezet (voor zover bekend). Deze data kun jij zelf aanvullen en zo van dag tot dag vergelijken of we op de koers van een record blijven.

Ons CryptoClan cryptokado, de Bitcoin Adventskalender.
Ons CryptoClan cryptokado, de Bitcoin Adventskalender.

De Bitcoin rally: dit valt op

Allereerst valt op dat de belangrijkste cryptomunt op dit moment lager gewaardeerd is dan in 2017. Immers, de marktkapitalisatie is nu na 4 dagen hoger en de dominantie in % ook. Toch is de koers nog iets onder de $ 14.000,-.

Het tweede dat opvalt is dat vandaag de marktdominantie gelijk is gebleven, terwijl het marktkapitaal flink is gegroeid. Hiermee zien we dat de Altcoins een stap maken en hun achterstand verkleinen.

TIP
Prijsbewust crypto handelen
Prijsbewust crypto handelen
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester.
Crypto handelen tegen lage tarieven doe je bij BitcoinMeester. Show Less

Wat verder opvalt is dat er eigenlijk weinig weerstanden zijn waarbij de Bitcoin enige tijd blijft ‘hangen’. Dit komt waarschijnlijk omdat de koers in 2017 vooral omhoog gestuwd werd door particulieren die op basis van FOMO hadden, terwijl nu de institutionele beleggers vooral instappen.

Het belooft dus een hete zomer te worden. De live koers op het moment van schrijven bedraagt overigens $ 13,769,85.

CryptoClan Daily

Dagelijks nieuwe insights, nieuws en tips in je mailbox bij de lunch en het begin van de avond!
Inschrijven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here