Search
Close this search box.

Cryptolunch 21-2:: koers Bitcoin en koersen cryptomunten dalen, marktkap – 212 mlrd

De cryptolunch van gisteren was gematigd positief. Gaandeweg de nacht en de avond nam de gematigdheid af en steken de koersen verder. In de loop van de ochtend daalden de koersen echter. De marktkapitalisatie daalde met liefst 212 miljard ten opzichte van gisteren. Beleggers vluchten dus weg. In onze cryptolunch zie je de koers van de Bitcoin (BTC) en top 25 cryptomunten direct. Daarnaast kijken we alvast vooruit naar onze CryptoDaily Special van vanavond, waarin bekijken welke cryptovoorspellingen voor 2019 tot nu toe zijn uitgekomen.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren zagen we een voorzichtig positieve cryptolunch. Vandaag is het beeld veel roder. Na een aanvankelijke stijging eerder vanochtend zijn de koersen nu negatief. De marktkapitalisatie is dan ook met liefst 198 miljard afgenomen. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 21 februari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten dalen. Live koersen vastgelegd om 12.45 uur.
Cryptolunch 21 februari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten dalen. Live koersen vastgelegd om 12.45 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we de kentering met gisteren. Het sentiment is hier op dit moment negatief. De marktkapitalisatie neemt met een kleine 15 miljard veel minder snel af dan die van de Bitcoin en top 10. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.40 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.40 uur.

CryptoDailySpecial: Hoe machtig en rijk is Ethereum (ETH) oprichter Vitalik Buterin?

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.