Search
Close this search box.

Cryptolunch 20-2: koers Bitcoin en koersen cryptomunten bewegen zijwaarts. Marktkap + 35 MRD

De cryptolunch van gisteren was positief en ook gisteravond stegen de koersen, al ging de beweging iets minder snel. Vannacht bracht de Aziatische markt wat weerspannigheid, waardoor het beeld vanmorgen wisselde. Inmiddels zien we weer kleine koersstijgingen verschijnen. De marktkapitalisatie blijft echter toenemen. In onze cryptolunch zie je de koers van de Bitcoin (BTC) en top 25 cryptomunten direct. Daarnaast kijken we alvast vooruit naar onze CryptoDaily Special van vanavond, waarin bekijken welke cryptovoorspellingen voor 2019 tot nu toe zijn uitgekomen.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren zagen we een groene cryptolunch. Vandaag is het beeld ook positief, al lijkt de koersbeweging iets meer zijwaarts. Positief is dat de marktkapitalisatie voor dit segment met 63 miljard is toegenomen in vergelijking met gisteren. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch 20-2 koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven positief. Live koersen vastgelegd om 13.15 uur.
Cryptolunch 20-2 koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven positief. Live koersen vastgelegd om 13.15 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we dat de positieve lijn doorzet. Het sentiment blijft positief. Opvallend is dat de marktkapitalisatie in vergelijking met gisteren liefst 28 miljard is afgenomen. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 13.15 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 13.15 uur.

CryptoDailySpecial: Welke voorspellingen over de cryptokoersen voor 2019 komen uit?

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.