Cryptolunch 19-2: koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven positief. Marktcap stijgt miljarden.

De cryptolunch van gisteren was positief en na een snelle koersstijging van gisteravond blijft het positieve sentiment er goed inzitten. Dit heeft uiteraard ook zijn invloed op de weekkoersen, die ook positief zijn. In onze cryptolunch zie je de koers van de Bitcoin (BTC) en top 25 cryptomunten direct. Daarnaast kijken we alvast vooruit naar onze CryptoDaily Special van vanavond, waarin we in het vierde deel van onze serie over de Bitcoin in het Nederlands recht stil staan bij de positie van de Bitcoin in het fiscaal recht. We leggen je dan uit hoe je op een goede manier belastingaangifte doet van jouw cryptobeleggingen.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren zagen we al dat we positief aan de week begonnen met een groene cryptolunch. Deze positiviteit breidt uit. Dit heeft tot gevolg dat de dagkoersen en weekkoersen positief zijn en de marktkapitalisatie voor Bitcoin en top 10 cryptomunten miljarden gestegen. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Cryptolunch crypto-overzicht 19 februari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen sterk. Live koersen vastgelegd om 12.50 uur.
Cryptolunch crypto-overzicht 19 februari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen sterk. Live koersen vastgelegd om 12.50 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we dat de positieve lijn doorzet. Het sentiment blijft positief en de marktkapitalisatie neemt ook hier ettelijke miljarden toe. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.50 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.50 uur.

CryptoDailySpecial: De positie van de Bitcoin in het Nederlands recht, deel 4: belastingrecht

Wil je het vorige deel over de positie van de Bitcoin in het Nederlands recht lezen? Dan kan dat uiteraard.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.