Search
Close this search box.

Cryptolunch 18-2: koers Bitcoin en koersen meeste cryptomunten positief

Na een positief weekend begonnen de koers van Bitcoin en koersen van de cryptomunten aan een positieve week. Het positieve sentiment houdt aan. We zien slechts enkele rode dagresultaten. Wel zien we enige rode weekkoersen. In onze cryptolunch zie je de koers van de Bitcoin (BTC) en top 25 cryptomunten direct. Daarnaast kijken we alvast vooruit naar onze CryptoDaily Special van vanavond, waarin we het tweede deel van onze uitleg over marktkapitalisatie delen. Je leest dan hoe je marktkapitalisatie kunt gebruiken om rationeler te handelen.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

De nieuwe week begint voor de koers van Bitcoin en koersen van veel cryptomunten positief. Door de dalingen van vorige week zien we wel enige negatieve weekkoersen op het bord. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Crypto-lunch 18 februari: koers Bitcoin en koersen meeste cryptomunten positief. Live koersen vastgelegd om 12.30 uur.
Crypto-lunch 18 februari: koers Bitcoin en koersen meeste cryptomunten positief. Live koersen vastgelegd om 12.30 uur.

Cryptolunch overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we overwegend positieve koersen. Het sentiment lijkt ook na het weekend positief. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.30 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 12.30 uur.

CryptoDailySpecial: Hoe kun je rationeler beleggen met marktkapitalisatie (deel 2)?

Wil je het eerste deel over het belang van marktkapitalisatie lezen? Dan kan dat uiteraard.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.