Bitcoin en crypto in 2019: vier experts aan het woord

Langzaam naderen we de feestdagen. Voor veel mensen het juiste moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Terugblikken op de cryptokoersen van 2018 is wellicht niet de meest positieve besteding van de dagen. Daarom kijken we vooruit. Wat verwachten de experts van de Bitcoin in 2019? Wat gaan de Altcoins laten zien? Vandaag de eerste vier opinies.

Tim Draper over de Bitcoin in 2019:

Tim Draper volstaat met een oneliner: “Ik blijf bij mijn oorspronkelijke voorspelling – Bitcoin zal tegen 2022 250.000 dollar raken. “

Hij voorziet dat de weg daarnaartoe in 2019 wordt ingezet en verwacht dus een koersstijging.

Tim Draper is een Amerikaanse Venture Capitalist, auteur, oprichter van Draper Associates, DFJ en Draper University. Hij won de veiling die crypto legaliseerde.

David Drake over Ethereum in 2019:

David Drake deelt zijn visie over de toekomst van Ethereum.

“Als een van de leidende cryptocurrencies, zal Ether (ETH) zijn prijs tegen midden 2019 rond $ 500-liggen (koers op het moment van schrijven is $ 112,32, red.). Het feit blijft dat de meeste blockchain-projecten over de hele wereld worden gedaan in Ethereum. Naarmate de use-cases wereldwijd toenemen en verbeteren, zullen we zien dat de Ethereum-Blockchain steeds vaker  terrein wint als een slim contractprotocol.”

David Drake is oprichter en voorzitter van LDJ Capital

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Ella Zhang over massa-adoptie van cryptomunten in 2019:

 “2019 wordt een spannend jaar. We zullen verschillende geweldige producten op de markt brengen, met name vanuit ons incubatieprogramma van Binance Labs, dat nu plaatsvindt op vijf continenten. De projecten en teams die gericht zijn op het bouwen en realiseren van een product-markttoepassing zullen meer echte user cases in ons leven brengen. Dit zal de toegangspoort tot de massale acceptatie van crypto openen. “

Ella Zhang is hoofd van Binance Labs

Mitch Liu over nationale cryptomunten in 2019:

 “De eerste legitieme nationale cryptocurrency wordt gelanceerd en gekoppeld aan een fiat-valuta van een G-20-land. Er zal veel vraag zijn naar dit digitale activum. Het is dan ook verleidelijk om de voordelen van een digitaal activum te combineren met de stabiliteit van een door de overheid gesteunde valuta. Mark Zuckerberg’s visie om “cryptocurrencies te bestuderen” zal ertoe leiden dat één van deze nieuwe munten op Facebook wordt geïntegreerd voor betalingen. De enige vraag is of dit een bestaande cryptocurrency wordt of dat ze een door Facebook ontwikkelde munt zullen gebruiken.”

Mitch Liu, Theta Labs CEO

Uiteraard zijn we zeer benieuwd wat 2019 gaat brengen, of deze experts het bij het juiste eind hebben en of de Bitcoin in 2019 weer positieve records zal breken. Dit kun je elke dag volgen in onze crypto-overzichten. Je kunt je hieronder kosteloos voor de CryptoClan Daily opgeven.

 

 

 

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.