Stopt John McAfee met Bitcoin door een onsmakelijk kerstdiner?

Een van de meest invloedrijke crypto-influencers is ongetwijfeld John McAfee. Ook hij had, mede dankzij zijn voortdurende strijd met de Amerikaanse overheid, een bizar 2019. Daarnaast is de vraag hoe lekker zijn volgende kerstdiner zal smaken. Is hij daarom gestopt met crypto?

[affcoups id=”2229″]

John McAfee heeft invloed op de Bitcoin koers

Wie het Twitter-account van John McAfee volgt komt daar de meest bizarre verhalen tegen. Soms heeft nieuws over hem ook directe invloed op de koersen. Zo viel de koers van de Bitcoin (BTC) hard direct nadat bekend werd dat John McAfee was gearresteerd op de Dominicaanse Republiek. Wie zijn account echter nauwkeuriger bekijkt ziet dat hij steeds minder over Bitcoin en andere cryptomunten Twitterde. Toen hij de reden hiervan bekend maakte was de Bitcoin-gemeenschap geschokt.

John McAfee stopt met Bitcoin en crypto

Tussen Sinterklaas en kerst kwam namelijk de schokkende boodschap dat McAfee zou stoppen met Bitcoin en cryptopromotie. Gezien de vele verwarde reacties haastte hij zich om snel een en ander toe te lichten.

Hoewel het natuurlijk prettig is dat hij niet helemaal stopt met Bitcoin en cryptomunten is het een teken aan de wand dat zelfs hij door de scammers het bos niet meer ziet. Overigens heeft hij sinds deze Tweets geen woord meer over Bitcoin of crypto gerept via Twitter. Overigens fluisteren cynici dat hij een andere reden heeft om zijn activiteiten op het gebied van Bitcoin wat uit het zicht te houden.

Wacht John McAfee een onsmakelijk kerstdiner?

Hoewel we dit jaar waarschijnlijk een feestmaal aan de kersttafel van de McAfees kunnen verwachten zou dat in 2020 wel eens heel anders kunnen zijn. Dankzij een obscure weddenschap dreigt hij namelijk een bijzonder vies kerstdiner ‘van eigen deeg’ geserveerd te krijgen. Hoewel wij in een eerdere bijdrage voorzagen dat John McAfee zijn jongeheer niet zal consumeren lijkt de markt hem in het nauw te brengen.

Hoe loopt de Bitcoin voorspelling van John McAfee?

Volgens de voorspelling van McAfee zou de Bitcoin per eind 2020 op $ 1 miljoen moeten staan. Wanneer we uitgaan van een lineaire stijging zou de koers nu (op 24 december) al op $ 164.795,50 moeten staan. De feitelijke koers is echter $ 7.426,93. De koers loopt daarmee ruim 95% achter op de prognose die nodig is om het koersdoel in lineaire lijn te behalen. Nu heeft de Bitcoin halving wellicht nog een versnellende werking, maar vooralsnog ziet het ernaar uit dat John McAfee bij de kerst van 2020 een bijzonder onsmakelijk kerstdiner te wachten staat. Hoe groot de kans is dat dit kerstdiner ‘from hell’ daadwerkelijk opgediend zal worden kun je op deze website volgen.

[affcoups id=”3782″]

Conclusie over John McAfee

Hoewel hij zijn communicatie over crypto en Bitcoin steeds verder terug brengt zal hij ongetwijfeld in 2020 ook weer één van de meest invloedrijke influencers zijn. Zeker omdat veel mensen hem met sarcastische humor zullen herinneren aan zijn weddenschap als de koers achterblijft. Voor nu wenst de familie McAfee je in ieder geval fijne feestdagen en daar sluiten wij ons in iets minder plastische bewoordingen graag bij aan.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.