Search
Close this search box.

Bitcoin beleven met hoge VIP-korting op Black Friday

Als je op een beurs of handelshuis in Bitcoin handelt betaal je transactiekosten. Naast een verdienmodel voor de beurs zijn juist kortingen op die transactiekosten een ook een mooi middel om loyale klanten te belonen. Bitcoin Meester is een goed voorbeeld van een handelshuis dat de transactiekosten als beloning voor trouwe klanten gebruikt. Tijdens Black Friday kan je hier op een wel heel aantrekkelijke manier van profiteren. Wij leggen het uit.

[affcoups id=”3543″]

Wat is Bitcoin Meester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in inmiddels meer dan 200 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Daarnaast brengt Bitcoinmeester steeds nieuwe producten in de markt. Zo introduceerden zij recent het beleggen in cryptomunten met rente op stable coins. Wil jij ook handelen en misschien zelfs rente verdienen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

Transactiekosten van Bitcoin Meester en VIP-status

Zoals gezegd rekent Bitcoin Meester transactiekosten. Deze beginnen op 2 % van de waarde van iedere transactie. Hoe meer je handelt, hoe belangrijker je voor het platform wordt. Dit laat men zien door jou een VIP-status toe te kennen. Je kunt de ‘goodiebag’ en ‘aardigheidjes’ vergeten. Bitcoin Meester laat namelijk in keiharde cash zien hoe belangrijk zij jou als VIP vinden.

Naarmate je meer handelt kent men je namelijk een hogere VIP-status toe. Om jouw status vast te stellen bekijkt men het bedrag dat je in de laatste 30 dagen behandelt. Aan de hand van een staffel kun je, door meer te handelen, een korting verdienen die oploopt tot 1,75% van de transactiekosten, zodat je per saldo nog maar 0,25% transactiekosten betaalt. Deze staffel zie je hieronder in kaart gebracht (stand op 25 november 2019):

De VIP-status van Bitcoin Meester met bijbehorende korting (stand per 25 november 2019), bron: Bitcoin Meester

Hoewel de korting zeker aantrekkelijk is realiseert Bitcoin Meester zich maar al te goed dat iedere klant een VIP is en dat het niet voor iedereen weggelegd is om in 30 dagen voor minimaal een miljoen euro aan crypto-transacties te doen. Daarom bieden zij jou op Black Friday een unieke VIP-ervaring.

Black Friday Bitcoin aanbieding bij Bitcoin Meester

De VIP-ervaring is dat Bitcoin Meester iedereen die op Black Friday een account heeft tijdens Black Friday (die loopt van 29 november 0:00 tot en met 29 november 23:59 (CET) ) in te schalen op status VIP 9. Ongeacht het aantal transacties en de hoogte van de investeringen die je in die tijdsspanne doet betaal je dus maar 0,25% transactiekosten. Om jouw VIP-gevoel te versterken belooft Bitcoin Meester dat deze ‘very important price’ geldt voor zowel aan- als verkooptransacties. Om jouw VIP-beleving helemaal compleet te maken belooft men zelfs om verzoeken tot uitbetaling binnen één dag uit te betalen.

Bitcoin investeren
Via: pxhere.com

Hoe profiteer je lage Bitcoin transactiekosten op Black Friday bij Bitcoin Meester?

Bitcoin Meester en Cryptoclan houden beide niet van kleine lettertjes. De benodigde voorbereiding is dan ook eenvoudig, transparant en minimaal. Voor zover je nog geen account hebt hoef je alleen een account te openen. Dit kan bijvoorbeeld op deze pagina.

Vervolgens raden we je aan om een realistische investeringsstrategie vast te stellen, al zijn er ook beleggers die erbij zweren dat ze alleen hun gevoel hoeven te volgen.

Als derde en laatste stap hoef je vervolgens op 29 november alleen nog te handelen hoe jij wilt om te profiteren van deze optimale VIP-tarieven.

Alvast succes!

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.