Wallet van Robert 26: Bitcoin verliest, Robert wint weer door Altcoins

In de vorige wallet van Robert moest ik, net als de Bitcoin mijn wonden likken na de Bitcoin-crisis van afgelopen dinsdag. Zoals ik uitlegde leek het mij het beste om mijn portefeuille te handhaven en de Altcoins de kans te geven. Dit blijkt de afgelopen week het verschil tussen winst en verlies gemaakt te hebben. We bekijken in deze wallet van Robert mijn resultaten. Uiteraard blik ik ook vooruit naar mijn strategie voor de komende week.

Mijn beleggingen via Bitcoin Meester

Deze periode heb ik ten opzichte van de vorige wallet van Robert geen wijzigingen doorgevoerd.

Ik ging dus verder met de bestaande portefeuille bij Bitcoin Meester. Die bevat een saldo fiat geld, de Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Eos(EOS), BinanceCoin (BNB) en de Basic Attention Token (BAT). Zoals ik na de Bitcoin-crisis van vorige week dinsdag aangeef leek het mij het beste om even stil te houden. Daarbij gaf de markt de afgelopen week een consoliderend beeld. Hierdoor had ik geen handleiding om mijn langetermijnvisie aan te passen.

[affcoups id=”2543″]

Welke resultaten boekte de wallet van Robert in de afgelopen periode?

We zagen vorige week duidelijk dat de cryptomarkt aangeslagen was door de gebeurtenissen op de dinsdagavond. De markt had duidelijk een paar dagen nodig om even haar koers terug te vinden. Over het weekend bleek dat gelukt en stegen de koersen weer iets.

Na het weekend was de groei er weer uit en beweegt de markt min of meer horizontaal. Dit betekent dat er voor investeerders minder mogelijkheid komen om aantrekkelijk rendement te halen. Er ontstaat dan een zware weerstand. Dit beperkt de groeimogelijkheden van de Bitcoin en de rest van de markt. Er was dus geen reden om tussentijds mijn portefeuille te wijzigen of uit te breiden.

Toen ik mijn resultaten gisteravond om middernacht vastlegde bleek dat de Altcoins de wallet van Robert (weer) gered hadden. De Bitcoin verloor de afgelopen week licht (iets meer dan een half procent). Door de goede resultaten van mijn Altcoins kon in plaats van een licht verlies een winst van 2,18 %. Hieronder zie je mijn resultaten in het overzicht.

Bitcoin verliest, wallet van Robert wint
De Altcoins zorgen er weer voor dat de wallet van Robert wint waar de Bitcoin (licht) verliest.

Met dit resultaat begin ik prettig aan de analyses voor de nieuwe week.

Hoe heeft Robert zijn cryptomunten beoordeeld en heeft hij iets gewijzigd?

Zoals gezegd is er op dit moment geen reden om de wallet van Robert te wijzigen. Het is zaak om mij dus weer op de website van Bitcoin Meester te verdiepen in de ruim 160 beschikbare cryptomunten en de handige overzichten die zij bieden. De markten consolideren en er vormen zich zware weerstanden. Ik verwacht dan ook dat de horizontale koersbeweging nog even aan zal houden. Op langere termijn lijkt de kans op een daling van de Bitcoin groter dan een stijging. Vooralsnog lijkt het mij dus het beste om mijn posities ongewijzigd te laten en dagelijks de ontwikkelingen te volgen. Ik ga dus met de volgende portefeuille aan de nieuwe week beginnen.

[ninja_tables id=”2558″]

Zodra ik aanleiding zie om te investeren zal ik veranderingen doorvoeren in mijn wallet en deze direct melden op Twitter. Dat is ook direct de juiste plek om met elkaar en met mij over de wallet te discussiëren en/of het laatste nieuws te volgen.

Wat is Bitcoin Meester?

Bitcoinmeester is een Nederlands handelsplatform waar je in het Nederlands kunt handelen in liefst 163 verschillende cryptomunten, waaronder uiteraard de Bitcoin (BTC) en andere bekende cryptovaluta. Het aanmelden gaat eenvoudig en doordat je met iDeal kunt betalen kun je direct beginnen met handelen. Het is handig dat je direct alle tarieven kunt zien en kunt vaststellen dat zij inderdaad erg goedkoop zijn. Wil jij ook handelen, neem dan eens een kijkje op Bitcoinmeester.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.