Search
Close this search box.

Cryptolunch 20-12: Bull-trend voor Bitcoin en Altcoins zet door!

Gisteren konden we al melden dat de koersen snel stegen. Vanmorgen zagen we een korte koersdip die voor de meeste analisten niet verrassend was. Gezien de eerdere tegenslagen van dit jaar bleef het toch spannend of de markt het bull-momentum kon behouden. Dit blijkt nu zo te zijn. Daarom ook vandaag weer veel groen voor de Bitcoin en Altcoins bij de cryptolunch. Wij zetten de meest recente cryptokoers-overzichten op een rij.

Lunchoverzicht Bitcoin en Altcoins top 10:

Met uitsluitend groene cryptokoersen dienen we het grafisch crypto-overzicht van de koers van de Bitcoin en koersen van de Altcoin top 10 zonder verdere toelichting op.

Lunch rypto-overzicht-20-12-koers-Bitcoin-en-koersen-Altcoins-blijven-bull.
Lunch rypto-overzicht-20-12-koers-Bitcoin-en-koersen-Altcoins-blijven-bull. Live koersen vastgelegd om 12.25 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Lunchoverzicht overige Altcoins top 25

Ook onder de top 10 ziet het er in de top 25 Altcoins positief uit. De koersdalingen voor Waves (WAVES), Dogecoin (DOGE) en Maker (MKR) zijn eenvoudig te verklaren als een weerstand na de snelle koersstijgingen van eerder deze week. We verwachten dat dit geen breuk van de bull-trend op zal leveren.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins lunch 2012
Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins. Live koersen vastgelegd om 12.20 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

CryptoLunch special: wie is de Nederlandse cryptobelegger?

Heb jij enig idee of jij in het profiel van dé Nederlandse cryptobelegger past? De AFM deed onderzoek naar Nederlandse beleggers in crypto en wij deelden en interpreteerden de conclusies.

CryptoDaily met Special: vanavond influencers over de Bitcoin in 2019

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.