CryptoClanDaily: Bull-trend Bitcoin en Altcoins zet door!

Gisteren was het een fijne ervaring om de crypto-overzichten te zien. Vanochtend was er een pas op de plaats en in de loop van de dag namen de stieren de koers weer op de horens. Inmiddels zien we over de hele linie weer groene (dubbele) cijfers, met een enkele uitzondering. Uiteraard brengen we ook vandaag het laatste nieuws en de CryptoClanDaily Special waarin we op zoek gaan naar ‘de’ Nederlandse cryptobelegger. Hoe heeft hij het laatste jaar beleefd? Je leest het allemaal in deze CryptoClanDaily.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en Altcoin top 10

Als de koersen zo stijgen kunnen we het grafisch crypto-overzicht van de Bitcoin en Altcoin top 10 zonder toelichting tonen. De cijfers zeggen dan genoeg. Ronduit opmerkelijk zijn de enorme koersstijgingen bij BitcoinCash (BCH)  en BitcoinSV (BSV).

CryptoClanDaily crypto-overzicht 20 december: bull-trend koers Bitcoin en koersen Altcoins. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.
CryptoClanDaily crypto-overzicht 20 december: bull-trend koers Bitcoin en koersen Altcoins. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook het crypto-overzicht voor de andere munten uit de crypto top 25 is grotendeels positief.

Crypto overzicht koersen top 25 Altcoins Daily

CryptoClanDaily crypto-overzicht 20 december: bull-trend ook in Altcoin top 25. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

De lichte koersverliezen voor Waves (WAVES), Dogecoin (DOGECOIN) en Maker (MKR) lijken vooralsnog reguliere zijwaardse correcties die in bull-patronen voorkomen omdat de beleggers met korte termijn horizon hun koerswinsten nemen.

Crypto nieuwsoverzicht

Ook bij stijgende koersen is er genoeg nieuws, dus ook vandaag bieden we het nieuwsoverzicht.

CryptoDaily Special influencers: De Nederlandse cryptobelegger

In de rubriek crypto-influencers delen we wekelijks de meningen en mensen die de koersen beleggen. Vandaag gingen we op zoek naar ‘de’ Nederlandse belegger. Ben jij benieuwd in hoeverre jij in het profiel past? Lees en bekijk dan snel dit artikel.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce