Search
Close this search box.

Cryptolunch 7-12: Ondanks crisis in koers Bitcoin en koersen Altcoin lachen om 5 maffe cryptomunten

Nadat de cryptokoersen gisteren al in de min doken hebben we vandaag helaas een heuse cryptocrisis te serveren tijdens de cryptolunch. Koersverliezen van tegen 20% zijn geen uitzondering. Om er toch nog iets vrolijks van te maken op weg naar het weekend gingen we op zoek naar vijf maffe cryptomunten. Er moet toch iets te lachen overblijven.

Lunchoverzicht Bitcoin en Altcoins top 10

De rode cijfers prijken deze week wel erg vaak op het lunchmenu, maar zo pittig als vandaag waren ze nog niet. De Tron (TRX) is de enige verliezende cryptomunt die het verlies tot onder de 10 % weet te beperken. De enorme koerswinst van BSV steekt hier opvallend bij af. Te opvallend, zo menen sommigen, want de eerste geruchten over manipulatie doen de ronde. Enfin, kijk zelf maar:

Cryptolunch crypto-overzicht 7 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins in crisis.
Cryptolunch crypto-overzicht 7 december: koers Bitcoin en koersen Altcoins in crisis. Live koersen vastgelegd om 12.15 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Ook buiten de top 10 is het bar in de top 25 Altcoins. Dash (DASH) verliest 21,50% en alle andere cryptomunten schrijven het koersverlies met dubbele cijfers. Uitzonderingen hierop zijn Tezos (XTZ), Dogecoin (DOGE) en Maker (MKR), die het verlies met respectievelijk -5,28%, – 3,13% en -9,04% relatief beperkt houden.

Cryptolunch: vijf maffe cryptomunten

Omdat er toch iets te lachen over moet blijven hebben we vijf maffe cryptomunten gevonden die we je niet willen onthouden. Lees en lach mee.

 

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.