Cryptolunch 28-3: koers Bitcoin en koersen cryptomunten neutraal

Nadat de koers van de Bitcoin en de koersen van de top 25 cryptomunten gisteren tijdens de cryptolunch herstelden liep het herstel door tot vanmorgen. Inmiddels is het sentiment geneutraliseerd. Positieve en negatieve koersen, waarvan vele rond het nulpunt, wisselen elkaar af. Daarnaast blikken we vooruit naar de CryptoDaily Special. Hierin bespreken we waar je op moet letten als je wilt beleggen in cryptomunten met lage aanschafwaarde. Ben jij benieuwd welke cryptomunten door insiders getipt worden? Tot slot presenteren we vanmiddag de vooruitblik op de wallet van Robert. Hoe verging het mij deze week? Deed jij het beter? Je leest het vanavond! In onze CryptoLunch crypto-overzichten zetten we eerst de huidige stand van zaken op een rij.

Cryptolunch Bitcoin en cryptomunten top 10

In de cryptolunch van vandaag zien we na het herstel van gisteren weer een vervlakking, waardoor veel koersen in een smalle bandbreedte bewegen. Dit heeft ook direct invloed op de weekkoersen. Je ziet de actuele stand van zaken in ons crypto-overzicht.

Cryptolunch 28-3: koers Bitcoin en koersen cryptomunten neutraal. Live koersen vastgelegd om 14.20 uur.
Cryptolunch 28-3: koers Bitcoin en koersen cryptomunten neutraal. Live koersen vastgelegd om 14.20 uur.

Top 25 cryptomunten: cryptolunch

Buiten de top 10 is het sentiment bij de top 25 cryptomunten ook neutraal. De bandbreedte is wat groter en we zien, zowel positief als negatief wat uitschieters. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 14.20 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 14.20 uur.

CryptoDailySpecial; Hoe kan je rendement maken met kleine investeringen? Welke munten tippen insiders?

In onze Daily Crypto Special delen we de indicatoren die je moet beoordelen als je met rendement wilt beleggen in cryptomunten met lage aankoopwaarde. Weet jij welke cryptovaluta insiders in dit segement tippen? Je leest het uiteraard hier, bij CryptoClan.nl.

De wallet van Robert – week 3

Vanavond verzorg ik weer een update van de wallet van Robert. hoe verging het mij deze week en -belangrijker- hebben we nog wat verdiend? Je leest het vanavond op Cryptoclan.nl.

Hier kan je de stand van de wallet van Robert tot nu toe terugvinden.

CryptoClan Crypto Daily

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze CryptoDaily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.