Crypto Daily 15-11: Koersen Bitcoin en Altcoins zakken, maar minder hard

Gisterenmiddag stortten de koersen plotseling in elkaar. Na een roerige dag lijken de koersen iets gekalmeerd. Hoewel de meeste nog onder die van gisteren liggen lijken de dubbele rode cijfers weer verdwenen. Uiteraard zetten we de belangrijkste ontwikkelingen weer op een rij en sluiten we af met de Crypto Daily Special, die vandaag in het teken staat van de Bitcoin Cash hard fork.

Crypto-overzicht Bitcoin en top-10 Altcoins

Na het debacle van gisteren lijkt de rust enigszins weergekeerd. Hoewel de Bitcoin en meeste Altcoins op dit moment nog een negatief 24-uursresultaat noteren zijn de dubbele verliescijfers van het bord verdwenen. Sterker nog, de Ripple (XRP) lijkt wat terrein te winnen. Uiteraard is dit nog niet genoeg om de weekkoersen weer positief te krijgen. Ons grafische crypto-overzicht biedt je in een oogopslag duidelijkheid.

Crypto-overzicht: Bitcoin en Altcoins nog negatief. Livekoers vastgelegd om 17.55 uur

Crypto-overzicht Altcoins top-25

Buiten de top-10 is er in de top-25 ook 1 plusje te noteren. De Ontology (ONT) maakt 1,92% goed ten opzichte van gisteren. Er is nog 1 munt die dubbele cijfers verlies schrijft en dat is de Maker (MKR) dat op het moment van schrijven – 11,27% noteert. Of dit zo blijft kun je natuurlijk altijd zien in ons overzicht met live koersen.

 

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-nieuwsoverzicht

Uiteraard was er vandaag genoeg te speculeren en te analyseren. Wij bieden je een selectie van vijf belangrijke punten.

  • Het gedrag van de Bitcoin is hoogst opmerkelijk. Waarom dat zo is en wat de verklaring is lees je in deze analyse;
  • Ripple (XRP) is momenteel de munt met het grootste marktvolume;
  • De Nasdaq, dat hard werkt aan een eigen cryptobeurs, ziet in de plotselinge koersval juist kansen. Of dit de beste tijd is legt men in dit artikel uit.
  • Deze analyse geeft een inkijkje in de cijfers van een aantal grote cryptomunten en laat zien welke steunniveaus behaald moeten worden om weer aan een bull-rally te kunnen denken.
  • Etheera (ETA) maakte een rendement van 80.000% (inderdaad, tachtigduizend) procent. Na gisteren is daar weinig meer van over. Tijd voor een kennismaking en analyse. Dat gebeurt hier.

Blockchain-nieuwsoverzicht

Ook op het gebied van Blockchain keerde de dagelijkse routine terug.

Crypto Daily Special

Onze Crypto Daily Special serveert vandaag alles wat jij moet weten over de Bitcoin Cash (BCH) hard fork. Ben jij benieuwd wat er gebeurd is en wat dit betekent voor jouw Bitcoin Cash munten?  Lees dan snel verder!

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.