Search
Close this search box.

Crypto daily 2-11: Bitcoin en Altcoins positief het weekend in

Nadat we eerder deze week stabiele koersen zagen werd woensdag de weg omhoog ingeslagen. Gisteren en vandaag zette die trend door. We gaan met deze crypto daily dan ook positief het weekend in als we de koersen van de Bitcoin en Altcoin top-10 bekijken. Ook buiten de top-10 zien we in de top-25 aangenaam groene dagkoersen. Uiteraard brengen we je met het nieuwsoverzicht op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cryptovaluta en Blockchain. Tot slot trakteren we je, voordat we het weekend ingaan nog op een special over de Alibabacoin (ABBC). Laten we snel van start gaan.

Crypto-overzicht Bitcoin en top-10 Altcoins

Zoals we aangaven zijn zowel de koers van de Bitcoin als van de top-10 Altcoins vandaag gestegen. In onze grafische crypto daily zie je de resultaten in één oogopslag. Ook zien we zelfs weer positieve weekkoersen.

Crypto daily 2 november: Bitcoin en Altcoins gaan positief het weekend in.
Crypto daily 2 november: Bitcoin en Altcoins gaan positief het weekend in. Livekoers vastgelegd om 19.00 uur

Crypto-overzicht top-25 Altcoins

Ook buiten de top-10 is het sentiment zonder uitzondering positief. Grootste stijger is de Neo (NEO) met 4,56 % (livekoers vastgelegd om 19.00 uur) en dalers zijn gelukkig niet te melden.

Zoals we vanmorgen in het crypto-overzicht van onze collega’s van WANT zagen hebben we een rustig handelsweekend voor de boeg. Zou dit de gelegenheid zijn om momentum te creëren voor een bull-rally? Je leest het in onze crypto daily van maandag!

Crypto-overzicht

Natuurlijk gebeurde er ook vandaag weer genoeg in de wereld van de cryptovaluta. We zetten de vijf belangrijkste nieuwsfeiten op een rij:

– Dit gedetailleerde achtergrondartikel gaat in op de koersverwachting van de Bitcoin voor de komende maanden. Ook schat men in wat het gevolg is als de SEC de aanvraag voor een ETF in februari 2019 afwijst.

– Dit achtergrondartikel analyseert de moeite die het kost om een Bitcoin te mijnen. Dit wordt steeds moeilijker hetgeen duidt op toenemende interesse en een koersstijging. Hoe dit werkt lees je hier.

– De gebroeders Winklevoss, bekend als voormalig Facebookbestuurders en inmiddels grote spelers in de cryptomarkt, beginnen een rechtszaak tegen een voormalig investeerder die 5.000 BTC zou hebben gestolen.

– Het lijkt er sterk op dat er binnenkort een spontane hard fork van de Bitcoin Cash (BCH) te gaan plaatsvinden. Inmiddels is er heftige strijd losgebarsten over de technische koers van deze munt. Crypto-exchange Binance heeft inmiddels laten weten een eventuele hard fork te supporten.

– Er lijkt een verband te bestaan tussen cryptovaluta en de recente golf van aanslagen met handgranaten in Amsterdam. Deze site meldt dat ondernemers worden afgeperst: ‘Bitcoin betalen of handgranaat’.

Blockchain-overzicht

De ontwikkelingen rond de Blockchain volgen elkaar in snel tempo op. In dit overzicht de belangrijkste vijf van vandaag:

– In dit artikel legt men uit hoe Blockchain kan worden ingezet tegen identiteitsdiefstal.

– Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek bij Google concludeert de schrijver van dit artikel dat Blockchain inmiddels op meer populariteit van het publiek mag rekenen dan cryptovaluta.

– Vanaf de grote conventie in Malta vandaag nieuws over de wijze waarop Blockchain de onroerendgoedmarkt kan beïnvloeden.

– Gelijkheid tussen man en vrouw is momenteel maatschappelijk gezien een hot item. In de Blockchain-industrie gaan de verhoudingen steeds gelijker op.

– Het Nederlandse Dominium heeft voor het eerst een vastgoedfonds opgezet waarin je kunt beleggen met cryptotokens.

Crypto daily special

Als crypto daily special serveren we je vandaag een artikel over de Alibabacoin. Als jouw gedachten daarbij afdwalen naar China en Jack Ma ben je niet de enige. Toch blijkt niets minder waar… Lees het hele artikel hier.

 

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.