Crypto Daily 28-11: krachtig herstel Bitcoin en Altcoins, cryptonieuws en CryptoDailySpecial

Gisteren moesten we nog melden dat de cryptokoersen negatief waren. Vandaag is het crypto-overzicht een veel prettiger aanblik. De Bitcoin en alle Altcoins schrijven groene cijfers. Het cryptonieuws staat uiteraard in het teken van dit koersherstel. Met name de vraag of dit herstel tijdelijk of blijvend is maakt veel tongen los. In onze CryptoDaily Special bespreken wij vandaag de fundamentele analyse.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoin top-10

Ons grafische crypto-overzicht heeft vandaag weinig toelichting nodig. Letterlijk een en al positiviteit en her en der zelfs dubbele cijfers. Litecoin (LTC) laat zelfs een positieve weekkoers zien. Bekijk de grafische crypto-analyse en geniet maar even. Dat zal na weken rode cijfers voor velen een opluchting zijn.

Crypto-analyse 28 november: Bitcoin en Altcoins positief. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 is er genoeg moois te zien. In dit segment staan de dagkoersen ook op groen. Tron (TRX) spant de kroon met een groeipercentage van op moment van schrijven (17.40 uur) liefst 23,96%. Daarmee is deze munt, samen met de Nem (XEM) de eerste die weer een positief resultaat laat zien. Laagste stijger is de Tezos (XTZ) met 6,29%, maar dit is de uitzondering die de regel bevestigt. De meeste stijgingen belopen zo’n 15%. Uiteraard kunnen de koersen fluctueren. De live koersen kun je hier altijd volgen.

Crypto nieuwsoverzicht

Uiteraard gebeurde er vandaag ook weer genoeg. Wij geven je een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen:

  • Uiteraard gaat men op zoek naar de grenzen en oorzaken. In dit artikel onderzoekt men hoe hoog de Bitcoin nu kan stijgen en welke oorzaken er voor deze ommekeer zijn.
  • Dit artikel laat met analyses zien dat 1 zwaluw nog geen zomer maakt en dat een terugval (nog) niet uitgesloten is.
  • Om de positieve koersen te vieren hebben we vandaag onze eerste CryptoDaily Lunch geserveerd. Daarin deelden we de voorspellingen van 10 experts over de waarde van de Bitcoin op 31 december 2019. Lees hier de verrassende schattingen.
  • De Nasdaq bereidt een eigen cryptobeurs voor. Daarom stellen zij zich alvast de vraag of deze crash een kopersmarkt heeft gecreëerd.
  • Deze site besteedt aandacht aan een opmerkelijke Ripple (XRP) transactie van liefst 1 miljard Ripple.

Crypto Daily Special

Cryptoclass is op woensdag het vaste thema van onze Crypto Daily Special. Vandaag serveren staat het tweede deel van de technische analyse op het programma. Deze kost echter iets meer voorbereiding dan gepland. Daarom verschijnt deze later op de site en als bijlage bij de Crypto Daily van morgen, waarvoor excuses. Wil jij je alvast inlezen met deel 1?

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce