Search
Close this search box.

Crypto Daily 6-11: Bitcoin (BTC) en Altcoins blijven positief, Cryptocrime Dinsdag special!

Gisteren zagen we in onze Crypto Daily dat de koersen aan het eind van de eerste handelsdag na het weekend positieve cijfers noteerden. Vandaag is dat niet anders. Sterker nog, het lijkt erop dat een heuse bull-trend is ingezet. Inmiddels zijn er in de top-25 nog 5 koersen negatief en die liggen op 2 na allemaal buiten de top-10. In onze overzichten zie je de resultaten direct. Daarnaast bieden we je in ons crypto-overzicht en blockchain-overzicht de laatste ontwikkelingen. We sluiten af met onze CryptoClan Daily Special waarin we vandaag een achtergrondverhaal over recovery room fraudes opdienen. Ook vagen wij jouw aandacht voor onze vernieuwde cryptocrime-pagina, waar je nu ook de zwarte lijsten/waarschuwingslijsten van financiële toezichthouders terugvindt.

We beginnen uiteraard bij de koersoverzichten.

Crypto-overzicht Bitcoin en top-10 Altcoins

Ons crypto-overzicht toonde in de Crypto Daily van gisteren positieve cijfers. Vandaag is dat gelukkig niet anders. Dat de Ripple (XRP) vanochtend de psychologische grens van $ 0,50 doorbrak was het startsein voor een positieve handelsdag. In onderstaand grafische crypto-overzicht zie je de stand van zaken direct.

Crypto-overzicht: positieve koersen Bitcoin (BTC) en Altcoins zetten door
Crypto-overzicht: positieve koersen Bitcoin (BTC) en Altcoins zetten door. Livekoers vastgelegd om 17.50 uur

Crypto-overzicht top-25 Altcoins

Ook buiten de top-25 zet de stijgende lijn door. Er zijn op het moment van schrijven (17.30 uur) nog exact drie cryptomunten die negatieve koersen tonen. Dit zijn de Tezos (XTZ), 0X (ZRX) en Maker (MKR) met respectievelijk: – 0,99%, – 3,18% en – 0,19%. De weekkoersen zijn met 1 uitzondering inmiddels ook positief. Alleen de 0X (ZRX) moet nog een beetje stijgen.

Deze cijfers geven alle reden om met een goed gevoel naar het crypto-overzicht te kijken.

Crypto-overzicht

– De positieve koersen van vandaag zijn volgens deze analyse nog maar het begin. De schrijver voorziet grote mogelijkheden voor Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP);

Dit artikel gaat nader in op de vraag of er een verband is tussen een aankondiging van stijgende rente door de FED en de koers van de cryptovaluta. Spoiler-alert: dat is er!

– Tron (TRX) verwerkt inmiddels meer dan 1 miljoen transacties per dag volgens oprichter Justin Sun.

– In het licht van de spontane Hard Fork, die voor 15 november gepland staat, stijgt de koers van de Bitcoin Cash (BCH) aanzienlijk, zo meldt dit artikel.

– Wij brachten het nieuws dat acteur Ruud Feltkamp stopt als acteur bij GTST om full-time aan de slag te gaan bij zijn startup cryptohopper.com. Wij legden ook uit wat dit bedrijf doet. Uiteraard wensen we Ruud namens de CryptoClan veel succes!

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Blockchain-overzicht

– Aanstaande vrijdag is Amsterdam het toneel van de World Blockchain Summit. Als jij (bijna) de hele Blockchain-community bij elkaar wilt zien is dit jouw kans. Er zijn nog kaarten.

– The Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC) dat kritieke delen van het interbancair internationaal betalingsverkeer verzorgt is bezig met de grootste Blockchain-toepassing uit de geschiedenis voor zover nu bekend. 14 internationale banken testen mee.

– Naast de techniek is er ook een bedrijf dat Blockchain heet en cryptowallets maakt. Dit bedrijf gaat voor $ 125 miljoen dollar weggeven in een Stellar (XLS) Airdrop.

– BancorX is de eerste dApp die op verschillende Blockchains kan functioneren.

– In Thailand gebruikt men de Blockchain op een hele andere manier, daar tappen autoriteiten de Blockchains af om belastingfraude op te sporen.

Crypto Daily Special

We benoemden het begrip ‘fraude’ al even. In onze Crypto Daily Special is het vandaag ‘cryptocrime dinsdag’.  We staan deze keer stil bij een vorm van fraude die speciaal ontwikkeld is voor fraude-slachtoffers, recovery room fraude. Uiteraard geven we je tips hoe je deze fraude kunt voorkomen. Daarnaast hebben we onze cryptocrime-pagina aangepast. Je vindt hier nu directe links naar diverse zwarte lijsten met discutabele (crypto)beleggingsaanbieders.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.