Crypto daily 5-11: Bitcoin (BTC) en Altcoins blijven positief

Afgelopen vrijdag waren de koersen in ons crypto-overzicht vlak voor het weekend positief. Nu het weekend en de eerste handelsdag voorbij zijn kunnen we constateren dat de cryptokoersen na een positief weekend het goede gevoel hebben vastgehouden. In het crypto-overzicht zien we ons eigen nieuws over de geldautomaten van Geldmaat. Krijgen ze een Bitcoin-faciliteit? Ook lezen we een hele aparte ProofofWork. In het Bitcoin-overzicht staan we onder meer stil bij het Nederlandse ING dat wereldnieuws werd en geschiedenis schreef. In onze daily crypto special serveren we je vandaag een heerlijke bijdrage over Bitcoin opties. We kijken er nu al naar uit om je morgen weer exclusief bij te praten.

Crypto-overzicht Bitcoin en top-10 Altcoins

Vorige week vrijdag was de cryptomarkt in positieve stemming toen we met koersen van € 5.629,59 voor Bitcoin (BTC), € 177,08 voor Ethereum (ETH) en € 0,4062 voor Ripple (XRP) afscheid namen. Na een weekend dat volgens de crypto-analyse van WANT.nl positief eindigde is inmiddels ook de eerste handelsdag van de nieuwe week weer voorbij. Hoewel het voor sommige munten niet veel scheelt liggen de koersen van zowel de Bitcoin (BTC) als top-10 Altcoins hoger. Dit zien we in een oogopslag in ons grafische crypto-overzicht.

Crypto-overzicht top-25 Altcoins

Ook buiten de top-10 is het koersverloop van de top-25 Altcoins overwegend positief. De 24-uursresultaten zijn in 50% van de gevallen positief, maar ten opzichte van het weekend wint het positieve sentiment. Grootste stijger is de Maker (MKR) met 5,64 % en grootste daler is de Ontology (ONT) dat nu (17.35 uur) exact 2 % verliest.

Crypto-overzicht

Wij brachten vandaag het nieuws dat de nieuwe Geldmaat geldautomaten niet worden voorzien van Bitcoin-faciliteiten.

Er is de laatste tijd veel te doen over de solvabiliteit van Tether (USDT). Via de update van influencer Jimmy Song ontvingen wij bericht dat de cryptomunt nu een ‘proof of bank account‘ heeft gepubliceerd. Zeg maar een ‘PoW’, maar dan anders.

In dit artikel wordt uitgelegd dat de sleutel voor een cryptorun in het vierde kwartaal wel eens bij cryptobeurs Coinbase kan liggen.

De positieve koersen van vandaag zorgen ook direct voor positieve vooruitblikken. In dit overzicht wat analyses.

Was jij altijd al benieuwd naar de geheimen achter het Bitcoin-adres? Dit artikel ontrafelt ze.

Blockchain-overzicht

ING schreef afgelopen zaterdag geschiedenis door partij te zijn bij de eerste handelsfinanciëring ter wereld die via Blockchain tot stand kwam.

Komt er een tijd dat we in Blockchain-city wonen? Dit experiment geeft het antwoord.

een van de belangrijke toepassingen van de Blockchain is het gebruik van Dapps. Er is nu een partij die de Dapp naar de massa wil brengen.

Hoe bewijs je dat iets niet gebeurd is? Met Blockchain uiteraard. Deze startup mag voor $ 30 miljoen ontwikkelen aan zero-knowledge-proof.

Crypto daily special

Als crypto daily special serveren we je vandaag een introductie in cryptovaluta opties, ook wel Bitcoin opties genoemd. Hier staan we de komende tijd vaker bij stil… Lees het hele artikel hier.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.