Search
Close this search box.

Crypto Daily 21-11: Bitcoin en Altcoins weer in de min na korte opleving

Gisteren verlieten we het crypto-overzicht op het moment dat de crash weer terugkwam. Vanmorgen leken de koersen gestabiliseerd en vanmiddag was er zelfs een kleine opleving te zien in de vorm van een groene golf. Inmiddels ligt die weer achter ons en is het sentiment wederom negatief. Hoewel de scherpe randen van de crash af lijken daalt de Bitcoin zo’n 3,4% in waarde en de Altcoins iets meer. Zoals gebruikelijk zijn de uitslagen in de Altcoin top-25 iets breder. We zetten het op een rij in onze crypto-overzichten. In ons crypto nieuwsoverzicht delen we uiteraard de belangrijkste crypto nieuws van vandaag en tot slot serveren we de Crypto Daily Special, waarin we vandaag de inleiding fundamentele analyse opdienen.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoins top-10

In vergelijking met de koersen van gisteren is het vandaag alweer iets beter, maar de Bitcoin en Altcoins top-10 presteren nog steeds negatief. We kunnen er dan ook weinig woorden aan vuil maken, het grafisch crypto-overzicht spreekt voor zich.

Crypto-overzicht 21 november: Bitcoin en Altcoin top-10 nog steeds negatief.
Crypto-overzicht 21 november: Bitcoin en Altcoin top-10 nog steeds negatief. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoins top 25

In de Altcoins top-25 is het beeld ook hoofdzakelijk negatief. Dash (DASH) en Maker (MKR) zijn de positieve uitschieters met resp. 3,23% en 3,03%. De overige koersen zijn negatief. In negatieve zin valt de Tezos (XTZ) op met – 11,26%. In het algemeen verliest dit segment gemiddeld 5%.

Crypto nieuwsoverzicht

Op dit moment komen er erg veel berichten voorbij die claimen dat er volatiliteit is en dit naar eigen voorkeur positief of negatief uitleggen. Bovendien zijn de koersen momenteel erg volatiel waardoor de analyses snel achterhaald worden. Daarom vandaag geen regulier nieuwsoverzicht, maar een update later op de avond.

Crypto Daily Special

Onze Crypto Daily Special serveert vandaag de cryptoclass met een inleiding op de functionele analyse. Wil jij gefundeerd(er) beleggen?  Lees dan snel verder!

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.