Search
Close this search box.

Crypto Daily 20-11: Cryptokoersen nog steeds negatief, crash lijkt over hoogtepunt

Na de crash van gisteren was het ook vandaag nog niet goed toeven op de cryptomarkten. De dalingen zijn niet zo sterk als gisteren, maar de koersen zijn nog steeds negatief, met uitzondering van de Bitcoin Cash (BCH). In ons crypto-overzicht zie je de resultaten. Ook gingen we op zoek naar de oorzaken van de crash en staan we stil bij de 51% fraude en 1% fraude in onze Crypto Daily Special.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoins top-10

Hoewel het na de ‘Monday Massacre’ van gisteren al weer een stuk beter oogt zijn de Bitcoin en top-10 Altcoins nog steeds negatief. Opvallende uitzondering is de Bitcoin Cash (BCH), die nu weer positieve cijfers schrijft. Is het vertrouwen daar terug? Je ziet de stand van zaken direct in ons grafische crypto-overzicht.

Crypto-overzicht 20 november: De crash is minder scherp, maar koersen dalen nog steeds met uitzondering van Bitcoin Cash.
Crypto-overzicht 20 november: De crash is minder scherp, maar koersen dalen nog steeds met uitzondering van Bitcoin Cash. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoins top 25

Buiten de top 10 is het in de top 25 Altcoins nog steeds een en al negativiteit. Toch lijken de koersen ook hier wat te stabiliseren. Op het moment van schrijven zijn alleen de Tezos (XTZ), Bitcoin Gold (BTG) en Maker (MKR) met respectievelijk 10,29%, 13,38% en 19,87% nog meer dan 10% negatief. Over het algemeen liggen de 24-uurskoersen zo’n 7% lager dan gisteren.

Wij gingen op zoek naar de oorzaken van de crash van gisteren.

Crypto Daily Special

Onze Crypto Daily Special serveert vandaag op cryptocrime dinsdag een bijdrage over de 51% fraude en 1% fraude. Wil jij geen slachtoffer worden?  Lees dan snel verder!

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.