Crypto Daily 19-11: Bitcoin en Altcoins verliezen weer zeer zwaar

Voor het weekend leken de cryptokoersen zich te herstellen. Het crypto-overzicht van vrijdag zag er dan ook redelijk positief uit. Helaas is van die positiviteit niet veel over. De Bitcoin verliest op het moment van schrijven 7,5% en de meeste altcoins nog veel meer. Wij bieden je het overzicht van de actuele stand van zaken.

Crypto-overzicht Bitcoin en Altcoins top-10

Zoals je ziet is de stand van zaken momenteel niet positief voor iedereen die op een bull-rally hoopt. Hieronder het koersverloop van Bitcoin en Altcoins in de afgelopen 24 uur.

 

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoins top-25

Ook buiten de top-10 tonen de Altcoins, zoals je hierboven ziet, dieprode cijfers. Verliezen lopen tot tegen 20%.

Op dit moment is niet duidelijk welke factoren voor een koersverlaging zorgen. Er is dan ook weinig nieuws en men wacht de ontwikkelingen af. Zoals we dat eerder deden zullen we ook vanavond met een update over de situatie komen.

In de tussentijd kun je hier de live koersen volgen.

Ook kan ons artikel over handelen in een dalende markt wellicht van pas komen.

De Daily Special is uiteraard wel gereed.

Crypto Daily Special

Onze Crypto Daily Special serveert vandaag alles wat jij moet weten over de begrippen Bitcoin, Altcoins, cryptomunten, tokens, dApps, nodes en andere cryptokreten die je vaak hoort. Ben jij benieuwd?  Lees dan snel verder!

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce