Search
Close this search box.

Crypto Daily: Bitcoin en Altcoins licht negatief, cryptonieuws en de cryptocrime dinsdag special

Gisteren waren de dagkoersen positief. Helaas is dat vandaag anders. Zowel de Bitcoin als de meeste Altcoins uit de top-25 tonen negatieve resultaten. Wij geven je in twee crypto-overzichten de details. In het cryptonieuws en Blochchain nieuwsoverleg krijg je de laatste ontwikkelingen. In de Crypto Daily Special is het vandaag weer cryptocrime dinsdag. Deze keer staat pump and dump fraude centraal.

Crypto-overzicht Bitcoin en top-10 Altcoins

Zoals je kunt zien zijn de koersen van Bitcoin en top 10 Altcoins vandaag langzaam weggezakt tegenover de koersen uit het crypto-overzicht van gisteren. Zowel de dagkoersen als de weekkoersen zijn nu voor de meeste cryptomunten negatief. Je ziet het zelf in ons grafische crypto-overzicht.

Crypto Daily 13-11 Bitcoin en Altcoins negatief, cryptonieuwsoverzicht en CryptoCrime Dinsdag
Crypto Daily 13-11 Bitcoin en Altcoins negatief, cryptonieuwsoverzicht en CryptoCrime Dinsdag. Livekoers vastgelegd om 17.50 uur

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoins top-25

Ook buiten de top-10 is er voor de meeste Altcoins uit de top-25 een negatieve koers te noteren. Alleen Nem (XEM), ZCash (ZEC) en Bitcoin Gold (BTG) noteren met respectievelijk 1,88%, 4,58% en 1,13% een stijging. Grootste daler is de 0X (ZRX) dat op dit moment 4,63% verliest. Voor de Nem en ZCash is dit genoeg om samen met de Maker (MKR) een positief weekresultaat te noteren. Alle overige overige weekkoersen staan in de min.

Crypto-nieuwsoverzicht

Blockchain-nieuwsoverzicht

Crypto Daily Special

In onze Crypto Daily Special is het vandaag CryptoCrime Dinsdag. Wij bespreken deze week pump and dump fraudes en waarschuwen hoe je deze kunt herkennen. Ben jij benieuwd hoe dit werkt en waar je op moet letten? Lees dan snel verder!

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.