CryptoDaily crypto-overzicht 4-3: koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven negatief

We zagen tijdens de cryptolunch al dat de koers van de Bitcoin en koersen van de meeste cryptomunten negatief uit het weekend zijn gekomen. Deze trend zet door en ook nu zijn de cryptokoersen, met uitzondering van twee stable coins, negatief. Opvallend is dat de weekkoersen her en der positief worden. In ons crypto-overzicht brengen we je volledig op de hoogte. Naast de koersen staan we vandaag stil bij de de vraag hoe betrouwbaar voorspellers van de koers van de Bitcoin zijn. Waarom moet je kritisch zijn op het geluid van voorspellers? Je leest het in onze CryptoDaily Special.

Koers Bitcoin en koers top 10 cryptomunten

Zoals je in ons crypto-overzicht kunt zien zijn de koers van Bitcoin en koersen van de meeste cryptomunten vandaag in mineur gebleven. We zien we dat enige weekkoersen positief worden. Laat je daarin niet misleiden. Dit komt niet door de koersresultaten van vandaag, maar door het verloop van tijd, waardoor de piek van vorig weekend uit de overzichten is verdwenen. In ons crypto-overzicht zie je de actuele koersen direct.

CryptoDaily Crypto-overzicht 4 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven negatief. Live koersen vastgelegd om 21.20 uur.
CryptoDaily Crypto-overzicht 4 maart: koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven negatief. Live koersen vastgelegd om 21.20 uur.

Crypto-overzicht top 25 cryptomunten

Buiten de top 10 noteert ook alleen een stable coin een positief dag-resultaat. Voor het overige zijn de dagkoersen en weekkoersen van de cryptomunten negatief. In onderstaand overzicht zie je de meest actuele stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten 4 maart. Live cryptokoersen vastgelegd om 21.20 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten 4 maart. Live cryptokoersen vastgelegd om 21.20 uur.

Cryptonieuws update:

  • Er is vandaag bijna 5 miljard dollar uit de markt verdwenen. Men spreekt dan ook over een sell-off. De auteurs van dit artikel proberen de oorzaken te achterhalen.
  • Toch duidt deze technische analyse van de Bitcoin op een snel herstel van de koers en zelfs een korte rally.
  • Ook voor de Ripple (XRP) lijkt een flinke koersbeweging aanstaande.
  • Samsung kondigde groots aan dat er een cryptowallet is ingebouwd in hun Samsung Galaxy S10. Het goede nieuws is dat deze ook in goedkopere modellen lijkt te verschijnen. Het minder goede nieuws is dat er meer haken en ogen aan verbonden zijn dan gedacht. De auteur van dit artikel zet de actuele stand van zaken op een rij.
  • In dit artikel zie je een aantal koersverwachtingen voor zowel de bodem als het plafond van de volgende Bitcoin-rally. Leuk om te lezen in combinatie met onze CryptoDaily Special.

CryptoDaily Special: Dit is waarom je kritisch moet zijn op Bitcoin koersvoorspellingen van experts?

Laat jij je bij investeringen in crypto leiden door wat experts zeggen? Weet waarom voorspellingen over de Bitcoin door experts vaak niet kloppen en zelfs gevaarlijk kunnen zijn? Je leest het uiteraard hier, bij CryptoClan.

CryptoDaily automatisch gratis in jouw mailbox?

Wil jij geen CryptoDaily Special meer missen en dagelijks de livekoersen en het laatste cryptonieuws ontvangen? Lees dan elke dag onze CryptoClan Daily, waarvoor je jezelf nu alvast gratis kunt aanmelden.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Bitvavo