Search
Close this search box.

CryptoDaily Crypto-overzicht 20-2: koers Bitcoin en koersen cryptomunten positief

Nadat we gisterenavond zagen dat de koersen van Bitcoin en de meeste cryptomunten plotseling sterk stegen zagen we vandaag een positieve cryptolunch en positieve koersontwikkeling voor de rest van de handelsdag. Inmiddels groeien de meeste koersen nog wel, maar wel wat gestager. Ook zijn er enkele negatieve koersen te zien. Je ziet de actuele staat van de koersen in ons crypto-overzicht. Naast de koersen staan we vandaag stil bij de voorspellers van de koers van de Bitcoin. Welke experts hebben tot nu toe de helderste glazen bol? Je leest het in onze CryptoDaily Special.

Koers Bitcoin en koers top 10 cryptomunten

Zoals je in ons crypto-overzicht kunt zien zijn de koers van Bitcoin en koersen van de meeste cryptomunten vandaag verder gestegen na de positiviteit van gisterenavond. Wel zijn er inmiddels enige negatieve dagkoersen te zien. De weekkoersen zijn zonder uitzondering positief. In ons crypto-overzicht zie je de actuele koersen direct.

CryptoDaily crypto-overzicht 20 februari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten positief. Live koersen vastgelegd om 22 uur.
CryptoDaily crypto-overzicht 20 februari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten positief. Live koersen vastgelegd om 22 uur.

Crypto-overzicht top 25 cryptomunten

Buiten de top 10 lopen de koersen van de diverse cryptomunten verder uiteen. Naast forse winsten zien we inmiddels ook een aantal negatievie dagkoersen verschijnen. Dit leidt ook tot meer negatieve weekkoersen. In onderstaand overzicht zie je de meest actuele stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 22 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 22 uur.

CryptoDaily Special: Welke Bitcoin-voorspellers hebben de helderste glazen bol?

Ben jij benieuwd welke analisten tot nu toe de meest realistische voorspellingen voor de koers van de Bitcoin in 2019 hebben gedaan? Weet jij welke experts de helderste glazen bol hebben voor de Bitcoin? Je leest het uiteraard hier, bij CryptoClan.

CryptoDaily automatisch gratis in jouw mailbox?

Wil jij geen CryptoDaily Special meer missen en dagelijks de livekoersen en het laatste cryptonieuws ontvangen? Lees dan elke dag onze CryptoClan Daily, waarvoor je jezelf nu alvast gratis kunt aanmelden.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.