Deze voorspellers van de Bitcoin koers hebben een goede glazen bol

Zoals ieder jaar was er ook aan het begin van dit jaar weer veel te doen over de koers van de Bitcoin. De ene influencer na de andere deskundige liet zijn licht schijnen op de prijzen. Inmiddels zijn we bijna 2 maanden verder en is het tijd om een tussenstand op te maken. Welke voorspellers lijken tot nu toe de beste glazen bol te hebben?

Voorspellingen Bitcoin 2019

Dat 2018 niet het beste cryptojaar was weten inmiddels wel. Uiteraard had dit ook zijn weerslag op het optimisme van de experts die de koersen voor 2019 moesten voorspellen. Sommigen waren beduidend voorzichtiger, anderen voorzagen juist een inhaalslag. In ons grote overzicht met voorspellingen voor de koers van de Bitcoin in 2019 zetten we alle meningen en gedachten op een rij. Kort samengevat liepen zij uiteen van zo’n & 170.000,- tot nul. Beide waardes lijken op dit moment nog niet reëel. Natuurlijk zijn er ook altijd voorspellingen die nog wel haalbaar lijken. Wij zetten de drie beste kandidaten op een rij.

Ronnie Moas

De cryptokenner Ronnie Moas staat bekend om zijn eerdere voorspellingen die regelmatig uitkomen. Zijn voorspelling voor de koers van de Bitcoin in 2019 was dan ook voor veel mensen een serieuze indicator. Hij ziet vooral de toetreding van institutionele beleggers en mensen die uit de meer traditionelere beleggingen stappen als tekenen dat de vraag naar Bitcoin toe zal nemen. Daarnaast ziet hij dat het aanbod afneemt doordat meer handelaren de munt vasthouden en de halving die gepland staat. Hoewel zijn voorspelling voor de koers van de Bitcoin in 2019 nog wat bullish lijkt heeft hij goede papieren om de voorspellingscompetitie te winnen.

Overigens ligt Ronnie Moas momenteel nogal onder vuur wegens vermeende koersmanipulatie door pump-and-dump fraude (tekst vervolgt na het filmpje).

David Thomas – GlobalBlock digital asset brokerage

Hoewel Thomas met zijn analyse wellicht de meest voorzichtige optimist was is zijn voorspelling zeker nog niet uit te vlakken. Anders dan hij verwacht zijn inmiddels diverse institutionele beleggers (zoals pensioenfondsen) ingestapt. Dit heeft echter (nog) niet tot enorme koersverhogingen geleid.

Bitcoin koers volgens Sonny Singh (oprichter Bitpay)

Ook de oprichter van betaalplatform Bitpay liet zich verlokken om een voorspelling te doen. Zijn koersdoel is niet onrealistisch, maar wat met name opvalt is dat zijn voorspelling dat het aantal miners toeneemt klopt. Dit was, gezien het voor miners dramatisch verlopen jaar 2018, niet te verwachten maar klopt op dit moment wel.

Uiteraard zijn we benieuwd of deze voorziene gave van de bovengenoemde heren bestendig blijkt. We blijven de eerder gedane voorspellingen dan ook regelmatig volgen en aan de werkelijkheid toetsen.

 

 

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce