CryptoDaily crypto-overzicht: koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven positief

Nadat we gisterenavond zagen dat de koersen van Bitcoin en de meeste cryptomunten plotseling sterk stegen zagen we vandaag een positieve cryptolunch en positieve koersontwikkeling voor de rest van de handelsdag. Inmiddels is het groeitempo wat gestager, maar blijven de koersen positief. Er is 1 uitzondering. Naast de koersen staan we vandaag stil bij de positie van de Bitcoin bij de belasting. Hoe moet je belastingaangifte doen van jouw Bitcoins? Je leest het in onze CryptoDaily Special.

Koers Bitcoin en koers top 10 cryptomunten

Zoals je in ons crypto-overzicht kunt zien zijn de koers van Bitcoin en koersen van de meeste cryptomunten vandaag verder gestegen na de plotselinge sprint van gisterenavond.

CryptDaily Crypto-overzicht 19 februari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen verder. Live koersen vastgelegd om 21.45 uur.
CryptDaily Crypto-overzicht 19 februari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten stijgen verder. Live koersen vastgelegd om 21.45 uur.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten

Ook buiten de top 10 lopen de koersen van de diverse cryptomunten gestaag verder op. Grote uitzondering is Bitcoin SV (BSV) die zowel een negatieve dagkoers als een negatieve weekkoers noteert. In onderstaand overzicht zie je de meest actuele stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 21.45 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live cryptokoersen vastgelegd om 21.45 uur.

CryptoDaily Special: Bitcoin en belastingaangifte (deel 2)

Ben jij benieuwd hoe je bij de Belastingdienst aangifte moet doen over jouw Bitcoin en andere cryptomunten? Weet jij hoe je voorkomt dat je teveel betaalt? Je leest het uiteraard hier, bij CryptoClan.

CryptoDaily automatisch gratis in jouw mailbox?

Wil jij geen CryptoDaily Special meer missen en dagelijks de livekoersen en het laatste cryptonieuws ontvangen? Lees dan elke dag onze CryptoClan Daily, waarvoor je jezelf nu alvast gratis kunt aanmelden.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.