Search
Close this search box.

Crypto-overzicht 24-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten zijwaarts

Gisteren zagen we het herstel van eerdere dagen langzaam teruglopen. Ook vandaag waren de koersen door het nieuws rond ETF’s licht negatief. Inmiddels zien we nog steeds zijwaartse koersbewegingen. In ons crypto-overzicht brengen we je de laatste stand van zaken.

Naast het crypto-overzicht brengen we je natuurlijk weer een overzicht van het laatste nieuws en brengen we je onze special. In onze Crypto Daily Special bespreken we wat er gaande is rond de Bitcoin (BTC) ETF.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren zagen we een gemengd beeld van de cryptokoersen. Vandaag zien we de hele dag licht negatieve koersen. De exacte stand van zaken zie je direct in ons crypto-overzicht.

Crypto-overzicht 24 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten bewegen vooral zijwaarts. Live koersen vastgelegd om 18.15 uur.
Crypto-overzicht 24 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten bewegen vooral zijwaarts. Live koersen vastgelegd om 18.15 uur.

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we net als gisteren zijwaartse koersbewegingen. In onderstaand overzicht van de top 25 cryptomunten zie je de ontwikkelingen direct.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 18.15.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 18.15.

Crypto nieuwsoverzicht

CryptoDaily voor morgen: Dit moet jij weten over de airdrop van de Bittorrent token.

Morgen brengen wij in onze CryptoDaily Special de vooruitblik op de Bittorrent token. Wat is het en hoe kun jij meegenieten van de komende airdrop? Hoe reageren de Nederlandse cryptobeurzen? Je leest het uiteraard hier, op CryptoClan.nl

CryptoDaily Special: dit speelt er rond de Bitcoin ETF.

Nadat de Bitcoin ETF vorig jaar als een van dé belangrijke stappen op weg naar acceptatie van de Bitcoin bij institutionele beleggers werd gezien was er vandaag ineens nieuws. Wat is er aan de hand met de Bitcoin ETF? Je leest het uiteraard hier, in onze CryptoClan Daily Special.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.