CryptoDaily crypto-overzicht: koers Bitcoin en koersen cryptomunten stabiliseren + Daily Special

In vergelijking met afgelopen vrijdag zijn de koers van Bitcoin en cryptomunten gedaald. Het sentiment was in het weekend al negatief en dat was vandaag lange tijd ook zo. Inmiddels lijkt de daling gestokt en stabiliseren de koersen. In ons crypto-overzicht brengen we je de laatste stand van zaken. Naast het crypto-overzicht brengen we je natuurlijk weer een overzicht van het laatste nieuws en brengen we je onze specials. Vandaag alles wat jij moet weten over het voorstel van AFM en DNB om een vergunning voor cryptohandelaars in te stellen. In onze Daily bespreken we het tweede voorstel van de toezichthouders. Dit vergat bijna iedereen, maar heeft veel meer (positieve) invloed op jou als eindgebruiker.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Afgelopen vrijdag verlieten we de cryptokoersen met een stand van € 3.162,61 voor Bitcoin (BTC), € 0,2876 voor Ripple (XRP) en € 105,35 voor Ethereum (ETH). In het weekend en deze hele handelsdag was er sprake van dalende koersen. Inmiddels lijkt de daling gestokt en zijn de cryptokoersen redelijk neutraal ten opzichte van 24 uur geleden. Je ziet de ontwikkelingen direct in ons crypto-overzicht.

Crypto-overzicht 21 januari: Koers Bitcoin en koersen cryptomunten stabiliseren na daling. Live koersen vastgelegd om 17.50.
Crypto-overzicht 21 januari: Koers Bitcoin en koersen cryptomunten stabiliseren na daling. Live koersen vastgelegd om 17.50.

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we dat de koersen na een daling halt houden en stabiliseren. In onderstaand overzicht van de top 25 cryptomunten zie je de ontwikkelingen direct.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

Crypto nieuwsoverzicht

CryptoDaily Lunch Special: Dit is wat jij moet weten over het voorstel van AFM en DNB voor een vergunningstelsel.

Vrijdag na Nederlandse beurstijd verraste minister Hoekstra van financiën met openbaarmaking van een advies van de toezichthouders om tot een vergunningstelsel voor cryptohandel te komen. In deze bijdrage brengen we je direct op de hoogte en vertellen we je alles wat je moet weten over het voorstel.

CryptoDaily Special: de tweede aanbeveling van AFM en DNB die bijna iedereen miste.

Door de schok over het voorgestelde vergunningstelsel was er weinig aandacht voor het tweede advies van de toezichthouders, dat de minister ook overneemt. Dit voorstel heeft veel meer (positieve) invloed op de cryptohandel dan het vergunningstelsel. Ben jij benieuwd welke aanbeveling iedereen minste, maar die wij uiteraard wel met je delen? Je leest en ziet het uiteraard hier, in onze CryptoClan Daily Special.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.