Search
Close this search box.

Crypto-overzicht 18-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven vlak

Gisteren waren de koers van Bitcoin en de koersen van de meeste cryptomunten zoekende naar momentum. Met het weekend voor de boeg zien we dat de cryptokoersen ook vlak het weekend in gaan. In ons crypto-overzicht brengen we je de laatste stand van zaken. Naast het crypto-overzicht brengen we je natuurlijk weer een overzicht van het laatste nieuws en brengen we je onze specials. Vandaag het exclusieve interview dat wij met Jimmy Song hadden en laten we zien wat Johan Cruijff jou kan leren over de Bitcoin en cryptohandel.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Het was gisteren een weinig spannende dag voor de koers van Bitcoin en cryptomunten. Vandaag hadden de koersen eenzelfde rustig ritme te pakken. Ook het komende weekend staat dus in het teken van het zoeken naar het juiste momentum. Je ziet de ontwikkelingen direct in ons crypto-overzicht.

Crypto-overzicht 18 januari: Koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven evenwichtig. Live koersen vastgelegd om 17.40 uur.
Crypto-overzicht 18 januari: Koers Bitcoin en koersen cryptomunten blijven evenwichtig. Live koersen vastgelegd om 17.40 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we dat de koersen van de cryptomunten nog steeds duidelijk op zoek zijn naar momentum. Let op, ook vandaag kan het beeld van Ethereum Classic (ETC) vertekenen aangezien de handel her en der stilgelegd of gepauzeerd is als gevolg van de 51% aanval.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 17.40 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 17.40 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

  • Breaking: De Nederlandse AFM en De Nederlandse Bank werken aan een vergunningstelsel voor aanbieders van Bitcoin en cryptomunten.
  • Op basis van deze analyse lijkt de Bitcoin (BTC) snel en flink te gaan stijgen.
  • Ripple (XRP) lijkt op basis van deze analyse verder te groeien. Zij zijn dan ook niet bang voor een vijandige overname.
  • De Dogecoin (DOGE) verliest langzaam terrein, ondanks dat de koersen in hun bandbreedte blijven.
  • In deze analyse zien we hoe de koers van Tron (TRX) zich kan ontwikkelen.
  • Zelf maakt Tron de eigenschappen van hun cryptomunt Bittorrent bekend.
  • Met dit overzicht van zeven dingen die je vast nog niet wist over John McAfee sluiten we het nieuwsoverzicht af.

CryptoDaily Lunch Special: Wat deelt Jimmy Song over Bitcoin, Bitcoin SV en de Nederlandse cryptoclan?

Eerder deze week hadden wij een exclusief interview met Bitcoin programmer Jimmy Song. Ben jij benieuwt wat hij deelt over Bitcoin, Bitcoin SV en onze cryptoclan? In deze bijdrage brengen we je direct op de hoogte.

CryptoDaily Special: Wat kan Johan Cruijff jou leren over Bitcoin en cryptomunten

Johan Cruijf was natuurlijk niet alleen bekend om zijn geweldige voetbalpresentaties, maar ook om zijn zeer rake uitspraken. Deze blijken ook bijzonder goed van toepassing op de Bitcoin en handel in cryptomunten. Ben jij benieuwd wat je van Johan Cruijff kunt leren over Bitcoin? Je leest en ziet het uiteraard hier, in onze CryptoClan Daily Special.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.