Search
Close this search box.

Crypto Daily crypto-overzicht: koers Bitcoin en koersen cryptomunten vlak + exclusief Bitcoin-nieuws

We zagen gisteren dat de koers van Bitcoin en de koersen van de meeste cryptomunten op zoek waren naar momentum en dat is vandaag niet anders. We zien de koersen steeds rond het nulpunt bewegen. In ons crypto-overzicht brengen we je de laatste stand van zaken. Naast het crypto-overzicht brengen we je natuurlijk weer een overzicht van het laatste nieuws en brengen we je onze specials. Vandaag onderzochten we of er verband bestaat tussen hacks van cryptobeurzen en brengen we exclusief nieuws over de Bitcoin in 2019.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Gisteren zagen we de koers van Bitcoin en cryptomunten zoeken naar het juiste momentum en vandaag is die zoektocht nog niet voltooid. De koersen bewegen steeds rond het nulpunt. Je ziet de ontwikkelingen direct in ons crypto-overzicht.

CryptoDaily crypto-overzicht 17-1 koers Bitcoin en koersen cryptomunten zoeken nog steeds naar momentum. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur.
CryptoDaily crypto-overzicht 17-1 koers Bitcoin en koersen cryptomunten zoeken nog steeds naar momentum. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we dat de koersen van de cryptomunten nog steeds duidelijk op zoek is naar momentum. Let op, ook vandaag kan het beeld van Ethereum Classic (ETC) vertekenen aangezien de handel her en der stilgelegd of gepauzeerd is als gevolg van de 51% aanval.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten 17-1. Live koersen cryptomunten vastgelegd om 18.00 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten 17-1. Live koersen cryptomunten vastgelegd om 18.00 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

  • Het wordt volgens deze analyse buigen of barsten voor de Bitcoin (BTC).
  • Het wordt een spannende maand voor de koers van de Ripple (XRP).
  • Gaming en Blockchain lijkt de combinatie van 2019 te worden.
  • In dit artikel een waarschuwing tegen het gebruik van Bitcoin-bots.
  • Experts blijven positief over Stellar (XLM)

CryptoDailyLunch Special: Is er een verband tussen hacks van crypto-exchanges en de Bitcoin-koers?

We hebben in 2018 een aantal hacks van cryptobeurzen gehad. Zouden die invloed hebben op de Bitcoin-koers?” In deze bijdrage brengen we je direct op de hoogte.

CryptoDaily Special: Exclusief: deze updates krijgen Lightning Network en SegWit in 2019!

In een exclusief interview dat wij eerder deze week hadden met Bitcoin programmeur en crypto-influencer Jimmy Song onthulde hij de updates van Lightning Network en SegWit soft fork in 2019. Ben jij benieuwd wat er verbeterd wordt? Je leest en ziet het uiteraard hier, in onze CryptoClan Daily Special.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.