Search
Close this search box.

Crypto-overzicht 16-1: Koers Bitcoin en koersen cryptomunten hangen en wurgen

Gisteren maakte de koers van Bitcoin en de koersen van de meeste cryptomunten een pas op de plaats en zagen we vooral rode cijfers. Vandaag is het al de hele dag halen en brengen. Het ene moment staan de koersen iets boven die van gisteren, het andere moment zijn ze rood. We brengen je de laatste stand van zaken in ons crypto-overzicht. Naast het crypto-overzicht brengen we je natuurlijk weer een overzicht van het laatste nieuws en brengen we je onze specials. Vandaag onderzochten we hoe waarschijnlijk het gerucht is dat Rusland $ 470 miljard in Bitcoin (BTC) investeert en zien we wat experts denken over de koers van Cardano (ADA) in 2019.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Het was gisteren een mindere afsluiting van een positieve beursdag toen de koersen ineens in het rood stonden. Vandaag leken de koers van Bitcoin en koersen van de cryptomunten wat te herstellen, maar veel koersen draaien tussen plus en min. Je ziet de ontwikkelingen direct in ons crypto-overzicht, dat vandaag wel erg een momentopname is.

Crypto-overzicht 16 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten draaien rond stand van gisteren. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur.
Crypto-overzicht 16 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten draaien rond stand van gisteren. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we dat de koersen van de cryptomunten rond de koersen van gisteren draaien. De markt is duidelijk op zoek naar momentum. Let op, ook vandaag kan het beeld van Ethereum Classic (ETC) vertekenen aangezien de handel her en der stilgelegd of gepauzeerd is als gevolg van de 51% aanval.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 18.00 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

  • Volgens deze analyse wacht de Bitcoin (BTC) de komende weken een enorme bull-rally.
  • Zoals we vanmorgen al meldden is de Ethereum (ETH) Constantinople hard fork tot nader order uitgesteld wegens veiligheidsproblemen.
  • Deze analisten zien een koersexplosie voor de Stellar (XLM) in 2019.
  • Tron (TRX) kondigt een partnerschap met een grote cryptobeurs aan. Dit heeft niet direct een positieve impact op de koersverwachting.
  • Dit achtergrondartikel zoekt uit of er een correlatie bestaat tussen de koers van de Bitcoin en hacks van cryptobeurzen.
  • Uit onderzoek blijkt dat private keys van Bitcoin, Ethereum, Ripple en andere munten kwetsbaar kunnen zijn. Er is echter een oplossing.
  • De Russische minister-president Medvedev sprak zich op een bijzonder moment opvallend genuanceerd uit over cryptomunten.

CryptoDailyLunch Special: Klopt het gerucht dat Rusland $ 470 miljard gaat investeren in Bitcoin (BTC)?

Het gerucht dat Rusland al vanaf februari $ 470 miljard in Bitcoin (BTC) gaat investeren wordt steeds sterker. Wij vroegen ons af: “In hoeverre klopt dit gerucht?” In deze bijdrage brengen we je direct op de hoogte.

CryptoDaily Special: Dit voorspellen experts over de koers van de Cardano (ADA) in 2019!

Wat verwachten de experts van de koers van de Cardano (ADA) in 2019 nadat deze cryptomunt een van de best presterende cryptomunten van 2018 bleek?? Je leest het uiteraard hier, in onze CryptoClan Daily Special.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.