Crypto-overzicht 15-1: koers Bitcoin en koersen cryptomunten weer in de min na kleine opleving

We zagen gisteren en vandaag een kleine opleving in de koers voor Bitcoin en diverse cryptomunten. Op dit moment is het weer tijd voor een pas op de plaats. We brengen je de laatste stand van zaken in ons crypto-overzicht. Naast het crypto-overzicht brengen we je natuurlijk weer een overzicht van het laatste nieuws en brengen we je onze specials. Vandaag delen we wat jij moet weten over de Ethereum (ETH) Constantinople hard fork en zien we wat experts denken over de koers van Litecoin (LTC) in 2019.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Na de opleving die we gisteren zagen vervolgden de koers van Bitcoin en de cryptomunten vandaag hun weg naar herstel. Op het moment van schrijven zien we echter een pas op de plaats. De Tron (TRX) is wederom de uitzondering die de regel bevestigt en houdt ook als enige een positieve weekkoers. Is dit stilte voor een bull-storm of vechten de beren zich weer binnen? Je ziet de ontwikkelingen direct in ons crypto-overzicht.

Crypto-overzicht 15-1 koers Bitcoin en cryptomunten maken pas op de plaats na herstel. Live cryptokoersen vastgelegd om 18.15 uur.
Crypto-overzicht 15-1 koers Bitcoin en cryptomunten maken pas op de plaats na herstel. Live cryptokoersen vastgelegd om 18.15 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 nemen maken de koersen weer even pas op de plaats. Let op, ook vandaag kan het beeld van Ethereum Classic (ETC) vertekenen aangezien de handel her en der stilgelegd of gepauzeerd is als gevolg van de 51% aanval.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten 15-1. Live cryptokoersen vastgelegd om 18.15 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten 15-1. Live cryptokoersen vastgelegd om 18.15 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

  • Deze analyse van de Bitcoin (BTC) geeft hoop op betere tijden.
  • Bitcoin (BTC) decentraliseert doordat de invloed van miner Bitmain minder wordt.
  • Ripple (XRP) staat volgens deze analyse op het punt om uit te breken naar $ 0,50 of zelfs $ 0,80.
  • De Constantinople hard fork van Ethereum (ETH) leek rimpelloos te verlopen. Nu het moment naderbij komt is er toch onrust doordat veel nodes nog geen akkoord hebben gegeven.
  • Charles Hoskinson, het gezicht van Cardano (ADA) haalt uit naar Ethereum (ETH) aan de vooravond van de geplande hard fork.
  • Tron (TRX) blijft verbazen met hoge koersen. Deze analyse denkt de verbazing aanhoudt.
  • De shut-down van de Amerikaanse overheid speelt de cryptomarkt parten. Zo is de opening van cryptoplatform Bakkt uitgesteld tot april en dreigt ook de beslissing over Bitcoin ETF’s, die in februari voorzien is, vertraging op te lopen.
  • Er is rumoer rond een nieuwe cryptomunt Ripple (XRP) Classic Vision. Ook dit lijkt een scam, dus wees op je hoede.
  • Ook bij de Nieuw-Zeelandse cryptobeurs Cryptopia gaan de zaken niet naar wens. Het lijkt erop dat er daar een hack heeft plaatsgevonden.

CryptoDailyLunch Special: dit is wat jij moet weten van de Ethereum (ETH) Constantinople update

Naar verwachting morgen vindt de derde hard fork van Ethereum (ETH) in één maand plaats. Ben jij benieuwd wat je kunt verwachten? In deze bijdrage brengen we je direct op de hoogte.

CryptoDaily Special: Dit voorspellen experts over de koers van de Litecoin (LTC) in 2019!

Wat verwachten de experts van de koers van de Litecoin (LTC) in 2019 nu oprichter Charlie Lee terug is aan het front? Je leest het uiteraard hier, in onze CryptoClan Daily Special.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce