CryptoClanDaily crypto-overzicht 14-1: koers Bitcoin en koers cryptomunten herstellen

We zagen sinds vorige week een dalende koers voor Bitcoin en diverse cryptomunten. Deze daling hield tot vanmiddag aan, maar inmiddels zijn de koers van Bitcoin en koers van de meeste cryptomunten gekanteld. We brengen je de laatste stand van zaken in ons crypto-overzicht. Naast het crypto-overzicht brengen we je natuurlijk weer een overzicht van het laatste nieuws en brengen we je onze specials. Vandaag bekijken we welke trends Nasdaq als cruciaal ziet voor de koers van de Bitcoin in 2019 en zien we wat experts denken over de koers van Stellar (XLM) in 2019.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en cryptomunten top 10

Vorige week en het grootste deel van vandaag waren de koersen van Bitcoin en de meeste cryptomunten negatief. In de loop van de middag draaide het sentiment en inmiddels nemen de groene koersen de overhand. Het herstel lijkt echter voorzichtig, want de weekkoersen zijn nog negatief. Je ziet de ontwikkelingen direct in ons crypto-overzicht.

Crypto-overzicht 14 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten herstellen. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.
Crypto-overzicht 14 januari: koers Bitcoin en koersen cryptomunten herstellen. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://bitvavo.com/?a=94478926DE” text=”Zelf beleggen? Kies het Nederlandse Bitvavo” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 nemen de positieve koersen de overhand. Ook hier is sprake van een voorzichtig begin, want de weekkoersen tonen nog negativiteit. Let op, ook vandaag kan het beeld van Ethereum Classic (ETC) vertekenen aangezien de handel her en der stilgelegd of gepauzeerd is als gevolg van de 51% aanval.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.
Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 17.50 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://https://www.binance.com/?ref=36186757″ text=”Handelen op de grootste cryptobeurs ter wereld? Kies Binance” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto nieuwsoverzicht

  • Het nieuwsoverzicht wordt bij wijze van uitzondering vanavond aangevuld.

CryptoDailyLunch Special: welke trends ziet de Nasdaq als cruciaal voor de koers van de Bitcoin in 2019?

Als je over Nasdaq spreekt is de associatie met beleggen nooit ver weg. Wie zijn wij om hun standpunt over de koers van de Bitcoin te negeren? Uiteraard onthouden we jou hun visie niet. In deze bijdrage brengen we je direct op de hoogte.

CryptoDaily Special: Dit voorspellen experts over de koers van de Bitcoin Cash (BCH) in 2019!

Wat zijn de verwachtingen van experts bij een cryptomunt die in 2018 vooral ruzie maakte maar nu toch de vijfde plaats op de ranglijst van marktkapitalisatie inneemt? Je leest het uiteraard hier, in onze CryptoClan Daily Special.

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.