Search
Close this search box.

Cryptolunch overzicht 1-2: koers Bitcoin en koersen cryptomunten negatief

Gisterenavond zagen we dat de koers van de Bitcoin (BTC) en de koersen van de meeste cryptomunten de maand negatief beëindigden. Met de eerste dag van de nieuwe maand op de kalender is de situatie niet veel beter, al lijkt het sentiment iets positiever. In ons crypto-overzicht zie je de koers van de Bitcoin (BTC) en top 25 cryptomunten direct. Daarnaast blikken we alvast vooruit naar onze CryptoDaily Special van vanavond, het vervolg over marketcaps.

Lunchoverzicht Bitcoin en cryptomunten top 10

De negatieve koersen van gisterenavond zijn nog niet verdreven. Wel lijkt het sentiment iets positiever. Met ons lunch-overzicht brengen we je weer op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Crypto-overzicht 1 februari: koers Bitcoin en koersen meeste cryptomunten nog negatief bij stijgend sentiment. Live koersen vastgelegd om 12.30.
Crypto-overzicht 1 februari: koers Bitcoin en koersen meeste cryptomunten nog negatief bij stijgend sentiment. Live koersen vastgelegd om 12.30.

Lunch crypto-overzicht overige cryptomunten top 25

Ook buiten de top 10 zien we op een enkel herstel na nog veel negativiteit in de top 25. In het crypto-overzicht zie je de laatste stand van zaken.

Koersoverzicht top 25 cryptomunten 1 februari, live cryptokoersen vastgelegd om 12.30

Koersoverzicht top 25 cryptomunten. Live koersen vastgelegd om 12.30 uur.

CryptoDailySpecial: het belang van market caps (deel 2).

Wil jij alvast het eerste deel over het belang van market caps lezen? Dat kan hier.

Wil jij elke avond rond de klok van 18 uur op de hoogte gehouden worden van de actuele koersen en het laatste nieuws? Wil jij elke dag een Special met opvallende achtergronden, strategie-adviezen, uitleg, influencers en trends lezen? Dat kan want onze Crypto Daily Special heeft het allemaal. Je kunt hem elke dag op de site lezen of je hieronder eenmalig gratis abonneren. Je ontvangt de CryptoDaily dan elke dag automatisch in jouw inbox.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.