Search
Close this search box.

Cryptoclan Daily crypto-overzicht: herstel Bitcoin en Altcoins zet door

Gisteren zagen we in onze CryptoClan Daily crypto-overzicht een plotselinge stijging van de koers van Bitcoin en de Altcoin-koersen. Nu we een dag later de balans opmaken zien we dat de stijging doorzet. Kanttekening daarbij is dat de dubbele cijfers, met uitzondering van Eos (EOS), van het bord verdwenen zijn. Uiteraard bieden we ook vandaag een selectie van het laatste nieuws en doen we een laatste oproep voor de winnaar van onze winactie.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en Altcoin top 10

Het komt de laatste tijd niet vaak voor, maar de cryptokoersen beleefden na de opleving van gisteren een rustige handelsdag met gestaag stijgende waarde van Bitcoin en Altcoins. In ons grafische crypto-overzicht zie je direct de huidige stand van zaken.

CryptoClan crypto-overzicht 18-12 koers Bitcoin en koersen Altcoins stijgen gestaag verder.
CryptoClan crypto-overzicht 18-12 koers Bitcoin en koersen Altcoins stijgen gestaag verder. Live koersen vastgelegd om 17.40 uur.

[letsreviewaffiliate url=”https://www.litebit.eu/?referrer=647535″ text=”Zelf beleggen? Kies de Nederlandse Litebit exchange” size=”big” rel=”nofollow” target=”newwindow” accent=”#fcb11e” textalign=”center” border=”off”]

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we alleen maar stijgende koersen bij de top 25 Altcoins. Waves (WAVES) voert de lijst aan met een stijging van liefst 21,75% en ook Ontology (ONT) en Dogecoin (DOGE) schrijven de winst met respectievelijk + 17,84% en 17,59% in dubbele cijfers. De overige cryptokoersen in dit segment stijgen gemiddeld ongeveer 6%. ZCash (ZEC) sluit de rij met een + van 1,18%. De koersen zijn altijd een momentopname, in dit geval van 17.45 uur. Uiteraard kun je de live cryptokoersen 24 uur per dag bij ons volgen.

Crypto nieuwsoverzicht

Ook bij stijgende koersen is er genoeg nieuws, dus ook vandaag bieden we het nieuwsoverzicht.

  • De koers van de Bitcoin (BTC) breekt momenteel door diverse steunniveaus. Dat maakt dat er spannende ontwikkelingen te verwachten zijn.
  • Ook deze analyse laat tegenstrijdige mogelijkheden voor de Bitcoin (BTC) zien.
  • Het gerucht wordt steeds sterker dat Facebook zich in de cryptomarkt gaat begeven. Als dit gerucht waar is kan dit de boost geven waar de koersen zo lang op hebben gewacht.
  • Deze technische analyse van de Ripple (XRP) laat zien dat er een sterke weerstand rond de $ 0,35 kan worden verwacht. Dit is wellicht het punt waarop bull en bear zich onderscheiden.
  • De Ripple (XRP) en Eos (EOS) beleven de sterkste stijgingen en kunnen een bull-trend in gang zetten.
  • De enorme koerssprong van Eos (EOS) brengt de cryptomunt inmiddels naar de 4de plek op de ranglijst van meest verhandelde munten.
  • De Cardano (ADA) is zelfs weer terug op het niveau van de introductiekoers en staat nu ook voor een spannende ontwikkeling.
  • Ondertussen breekt het mainnet van Tron (TRX) het volgende record.

Laatste oproep winnaar Crypto winactie

Inmiddels heeft een van de winnaars van onze crypto winactie gereageerd. Van wollev*** (van deze gebruiker/gebruikster hebben we alleen het e-mail adres, waar wij hier het eerste deel van aangeven) hebben wij echter nog geen reactie gehad. Vriendelijk verzoeken wij de gelukkige winnaar/winnares zich voor aanstaande woensdag te melden. Als wij woensdag niet vernomen hebben vervalt de prijs en trekken wij een andere winnaar.

🚀 Bullrun alert

Ontvang gratis 10,- CASH in jouw account door nu te registreren.