Cryptoclan Daily crypto-overzicht: herstel Bitcoin en Altcoins zet door

Gisteren zagen we in onze CryptoClan Daily crypto-overzicht een plotselinge stijging van de koers van Bitcoin en de Altcoin-koersen. Nu we een dag later de balans opmaken zien we dat de stijging doorzet. Kanttekening daarbij is dat de dubbele cijfers, met uitzondering van Eos (EOS), van het bord verdwenen zijn. Uiteraard bieden we ook vandaag een selectie van het laatste nieuws en doen we een laatste oproep voor de winnaar van onze winactie.

Crypto-overzicht koers Bitcoin en Altcoin top 10

Het komt de laatste tijd niet vaak voor, maar de cryptokoersen beleefden na de opleving van gisteren een rustige handelsdag met gestaag stijgende waarde van Bitcoin en Altcoins. In ons grafische crypto-overzicht zie je direct de huidige stand van zaken.

CryptoClan crypto-overzicht 18-12 koers Bitcoin en koersen Altcoins stijgen gestaag verder.
CryptoClan crypto-overzicht 18-12 koers Bitcoin en koersen Altcoins stijgen gestaag verder. Live koersen vastgelegd om 17.40 uur.

Crypto-overzicht Altcoin top 25

Ook buiten de top 10 zien we alleen maar stijgende koersen bij de top 25 Altcoins. Waves (WAVES) voert de lijst aan met een stijging van liefst 21,75% en ook Ontology (ONT) en Dogecoin (DOGE) schrijven de winst met respectievelijk + 17,84% en 17,59% in dubbele cijfers. De overige cryptokoersen in dit segment stijgen gemiddeld ongeveer 6%. ZCash (ZEC) sluit de rij met een + van 1,18%. De koersen zijn altijd een momentopname, in dit geval van 17.45 uur. Uiteraard kun je de live cryptokoersen 24 uur per dag bij ons volgen.

Crypto nieuwsoverzicht

Ook bij stijgende koersen is er genoeg nieuws, dus ook vandaag bieden we het nieuwsoverzicht.

Laatste oproep winnaar Crypto winactie

Inmiddels heeft een van de winnaars van onze crypto winactie gereageerd. Van wollev*** (van deze gebruiker/gebruikster hebben we alleen het e-mail adres, waar wij hier het eerste deel van aangeven) hebben wij echter nog geen reactie gehad. Vriendelijk verzoeken wij de gelukkige winnaar/winnares zich voor aanstaande woensdag te melden. Als wij woensdag niet vernomen hebben vervalt de prijs en trekken wij een andere winnaar.

Quis aliquet justo viverra neque. Elit ultricies tortor in adipiscing laoreet.

Wil jij ook een passief inkomen verdienen met jouw cryptocurrency?

Ga dan nu aan de slag

Bekijk nu snel al jouw mogelijkheden voor het investeren in crypto op onze favoriete Nederlandse exchange Coinmerce